-
کورن داگ
دوشنبه 12 مهرماه سال 1389 13:34
این هم یک مطلب جدید در مورد کورن داگ سعی کنید این مطلب را به زبان اصلی بخوانید و از آن سر در بیاورید . شاید روزی بخواهید این محصول را به عنوان یک کالای جدید به یک فست فود زنجیره ای معرفی کنید و بابت این مشاوره کلی مایه به جیب بزنید ! A corn dog is a hotdog coated in cornmeal batter and deep fried in oil , although...
-
نمره تراز شهرهای مختلف در کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد
یکشنبه 28 شهریورماه سال 1389 02:28
مطمئنم این مطلب چیزی است که جز در وبلاگ من در هیچ کجای دنیا نمی توانید پیدا کنید !!! قابل توجه کسانی که قبل از انتخاب شهر به توصیه های من توجه نکردند و درس نخوانده شهرکرد را انتخاب نمودند !!! حالا دیدید چرا می گویند به حرف بزرگترها گوش بکنید ؟! ۰ ۰ ردیف شهر نمره آخرین نفر انتخاب اول رتبه آخرین نفر انتخاب اول 1 علوم و...
-
تعدادی سوال شیمی مواد ( مبحث آب )
یکشنبه 28 شهریورماه سال 1389 01:50
اگر در مورد مبحث آب از شیمی مواد این ۱۰ سوال را بتوانید جواب بدهید می توانید مطمئن باشید که این مبحث را بلد هستید . ( سوالات در ادامه مطلب ) 1- قابلیت هدایت حرارتی کدام ماده بیشتر است ؟ الف – آب ب- چربی ج-هوا د-یخ 2- کدام ماده غذایی Termal Conductivity بیشتری دارد ؟ الف- روغن ب- شیر ج- گوشت ماهی د- لوبیا 3- از خاصیت...
-
تاثیر طعمها بر یکدیگر
جمعه 5 شهریورماه سال 1389 22:37
در این مقاله از تاثیر طعمهای مختلف بر یکدیگر آگاه می شوید . مقاله را در ادامه مطلب مطالعه کنید : طعم، احساس حاصل از چشیدن یک ماده غذایی و درک مزه و بوی آن می باشد. طعم، مجموع ویژگی های یک ماده غذایی که سبب احساس خاصی در انسان می شود را مشخص می کند. عواملی مانند دمای ماده غذایی و بافت آن مثل صافی، زبری و دانه دانه بودن...
-
کاسب استاد نما
چهارشنبه 3 شهریورماه سال 1389 19:09
اگر خواننده دائمی وبلاگ من باشید حتماً از دیدن این تیتر تعجب کرده اید چرا که من همیشه از کلیه اساتید تقدیر می کنم و بچه ها را هم به احترام اکید به آنان دعوت می نمایم اما متاسفانه چند سالی است که با دانشجویانی روبه رو می شوم که از نظر بنیه علمی بسیار ضعیف هستند و با پیگیری این مسئله به نتایج تاسف آوری رسیده ام که لازم...
-
تعدادی سوال لبنیات
پنجشنبه 28 مردادماه سال 1389 20:49
پاستوریزاسیون صحیح شامل عملیاتی است که : الف- تمام میکروبهای بیماریزا و مولد فساد را غیر فعال می کند . ب- بدون تغییر خواص فیزیکوشیمیایی شیر و با حداقل تغییر عوامل بیولوژیکی آن صورت پذیرد . ج- موجب غیر فعال شدن فسفاتاز قلیایی و پراکسیداز شود . د- با هدف رسیدن به ماندگاری طولانی حتی از دمای بالا و زمان طولانی استفاده...
-
آیا می دانید دوغ گندم چیست ؟
پنجشنبه 28 مردادماه سال 1389 01:50
زیاد به مغزتان فشار نیاورید . دوغ گندم وجود ندارد . یکی از دانشجویان ناز من هنگام مطالعه تکنولوژی غلات Dough را دوغ یاد گرفته بود !!! اگر شما هم نمی دانید تلفظ این لغت چیست : دُ مثله تلفظ 2 به معنی خمیر زبان عمومی و تخصصی خود را تقویت کنید این 100000000 دفعه !!!!
-
زبان تخصصی (2)
پنجشنبه 28 مردادماه سال 1389 01:41
امروز یکی از دانشجویان ترم 4 به من تلفن زد . من او را قبلاً در یکی از همایشهای کنکور کارشناسی ارشد دیده بودم . خوب معلوم است دانشجویی که از ترم 4 به فکر ادامه تحصیل است نمی تواند دانشجوی تنبلی باشد اما امروز صحبتی کرد که ابتدا خیلی تعجب کردم اما بعد با خود فکر کردم که ممکن است این به فکر بقیه بچه ها هم خطور کند . او...
-
تکنولوژی غلات
پنجشنبه 21 مردادماه سال 1389 21:39
آیا می دانید سیکلون چیست ؟ ( پاسخ در ادامه مطلب ) در قسمت تمیز کردن گندم در سیلوها و آسیاب ها مقدار زیادی گرد و غبار ایجاد می شود که باید جمع آوری شوند ، زیرا بیش از 20 گرم گرد و غبار در هر متر مکعب هوا در صورت ایجاد جرقه از هر منبعی که باشد ممکن است موجب انفجار شود . برای این منظور از دستگاه سیکلون استفاده می شود ،...
-
تکنولوژی روغن
چهارشنبه 20 مردادماه سال 1389 19:39
نمونه تست روغن : ( پاسخ در ادامه مطلب ) 1- الیگوساکارید مهم روغن تخم پنبه دانه کدامست ؟ الف – استاکیوز ب- رافینوز ج – گوسیپول د- فسفولیپید 2-هیدروکربن موجود در روغن سویا کدام است ؟ الف – استیگماسترول ب- پنتوزان ج-رافینوز د- گرادوسین 3- مهمترین حسن روغن آفتابگردان کدام است ؟ الف- وجود مقدار زیاد آلفاتوکوفرول ب- رنگ زرد...
-
دریافت رمز
چهارشنبه 13 مردادماه سال 1389 00:01
بسیاری از دانشجویان گرامی از من در مورد منابع سوال پرسیده اند . از آنجایی که متاسفانه افراد فرصت طلب ، کلاهبردار ، سودجو و ... هم خواننده این وبلاگ هستند من ناچار بودم تا برای پست قبلی رمز تعیین کنم . در صورتی که داوطلب کنکور کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی هستید برای دریافت رمز با شماره 22896055-021 تماس بگیرید .
-
منابع کنکور کارشناسی ارشد
سهشنبه 12 مردادماه سال 1389 23:57
کتابهای اصلی : تکنولوژی غلات مهندس رسول پایان چاپ 87 به بعد تکنولوژی کنسرو مهندس رسول پایان جدیدترین ویرایش چه آزاد چه سراسری سوالات کنسرو و غلات از این دو کتاب طرح می شود . شیمی مواد فاطمی به طور دقیق دوسال است که سوالات شیمی مواد ازاد از کتاب فاطمی طرح می شود . کتاب زبان تخصصی جزایری انتشارات سمت برای آزاد و سراسری...
-
فکر کنید !
سهشنبه 12 مردادماه سال 1389 23:49
امشب یک تفال به حافظ زدم این مصرع مرا به یاد شما کنکوری ها انداخت : هر چه آغاز ندارد نپذیرد انجام ... عزیزان من درس خواندن را شروع کنید ! چگونه توقع دارید زمانی که هیچگاه درس خواندن را شروع نکرده اید قبولی در کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی انجام کار شما باشد ؟
-
نمایشگاههای مرتبط با صنایع غذایی
یکشنبه 10 مردادماه سال 1389 15:34
تعدادی از نمایشگاههای داخلی مرتبط با صنایع غذایی را که قرار است در سال جاری برگزار شوند در ادامه مطلب ببینید : اولین نمایشگاه تخصصی غذاهای منجمد و آماده طبخ و انواع بستنی کشور و شهر : ایران - اصفهان برگزار کننده : اصفهان پل تاریخی شهرستان - نمایشگاههای بین المللی استان اصفهان مکان برگزاری : اصفهان پل تاریخی شهرستان -...
-
مشاوره به شرکتهای صنایع غذایی
شنبه 9 مردادماه سال 1389 21:16
پَرسیان صنعت غذا ( با مسئولیت محدود ) با کادری مجرب و متشکل از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه در حوزه های ذیل آماده ارائه خدمات به شرکتها و کارخانجات محترم می باشد : ارائه هر نوع خدمات مشاوره ای به ارگانهای دولتی و خصوصی مرتبط با صنایع غذایی حل مشکلات صنایع تولید کننده مواد غذایی مشاوره کامل پرسنل خط تولید و تهیه مواد...
-
زیتون سیاه
شنبه 2 مردادماه سال 1389 22:59
تکذیب می شود ! مقدمه: تزئین غذا ها و انواع سالاد با زیتون زیبایی خاصی را به میز غذا می دهد و این ماده غذایی بسیار مفید است ، ولی لازم است نکته مهمی را در این باره بدانیم. زیتون سیاه : این زیتون در کشور اسپانیا و ایتالیا به دست می آید و در کشورهای دیگر به علت شرایط خاص آب ، هوا و خاک فقط زیتون سبز پروش پیدا می کند. به...
-
کربن نامتقارن
شنبه 2 مردادماه سال 1389 22:53
آیا می دانید کربن نامتقارن یعنی چه ؟ پاسخ در ادامه مطلب عدد اتمی کربن ۶ می باشد . یعنی هر اتم کربن دارای ۶ الکترون می باشد که دو کربن در لایه اول قرار دارد و چهار الکترون در لایه دوم ! این چهار الکترون این توانایی را دارند که با چهار اتم دیگر پیوند برقرار نمایند . حال اگر اتم کربن با چهار گروه متفاوت پیوند بر قرار کند...
-
یک سوال پایه شیمی مواد
شنبه 2 مردادماه سال 1389 22:40
آیا می دانید تفاوت هیدروکربن با کربوهیدرات چیست ؟ پاسخ در ادامه مطلب هیدروکربنها ترکیباتی هستند که در ساختمان خود فقط اتم کربن و هیدروژن دارند اما کربوهیدراتها علاوه بر کربن و هیدروژن اکسیژن هم در ترکیب خود دارند !
-
یک جمله پندآموز برای جویندگان کار و شاغلین
دوشنبه 21 تیرماه سال 1389 14:20
به این جمله خوب فکر کنید : کسی که به اندازه دستمزدش کار کند هرگز پیشرفت نخواهد کرد !
-
خبر جدید از سهمیه ها
سهشنبه 15 تیرماه سال 1389 17:36
پس از درج خبر در مورد سهمیه های کنکور کارشناسی ارشد یک مقام بلند پایه این خبر را ارسال کرد . ضمن تشکر از ایشان توجه شما را به آن جلب می کنم توجه داشته باشید این خبر مربوط به دانشگاه سراسری است نه آزاد : جزئیات سهمیه رزمندگان در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳ ۸۹ معاون اجرایی سازمان سنجش با تشریح جزئیات نحوه استفاده از...
-
سندروم سوپر من ۲
دوشنبه 14 تیرماه سال 1389 23:28
امسال درس نخونده رتبم ۹۰۰ شده پس سال دیگه حتماْ زیر صد می گیرم . هرگاه این جمله یا جملات مشابه این در فکرتان نقش بست مطمئن باشید به سندروم سوپر من مبتلا شده اید و حتماْ در پی درمان باشید . ( اگر نمی دانید سندروم سوپر من چیه به پست سندروم سوپر من (۱) در آرشیو فروردین ماه مراجعه کنید ) عموماْ ۹/۹۹ درصد بچه ها بعد از یک...
-
خدمات من
یکشنبه 6 تیرماه سال 1389 00:39
-
درصدها و رتبه های تک رقمی کنکور برگزارشده در اسفند 86
شنبه 5 تیرماه سال 1389 16:07
بسیاری از بچه ها از من خواستند تا درصدهای رتبه های تک رقمی را نیز در این وبلاگ قرار بدهم . من زیاد با این کار موافق نبودم چون این اطلاعات همانطور که توسط داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی مشاهده می شود به دست کلاهبردارانی که قبلاً درباره شان صحبت کرده و باز هم می کنم نیز می افتد و ممکن است ادعا کنند که این ها...
-
روز پدر مبارک
شنبه 5 تیرماه سال 1389 15:33
ولادت با سعادت مولای متقیان حضرت علی ( ع ) بر عموم شیعیان جهان گرامی باد .
-
سهمیه ها در کنکور تحصیلات تکمیلی
جمعه 4 تیرماه سال 1389 12:20
برای اطلاع از چگونگی استفاده از سهمیه ها به ادامه مطلب بروید : الف) وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 1. دوره کارشناسی ارشد ـ سهمیه رزمندگان 20 درصد ـ سهمیه فارغالتحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی ـ امتیاز حافظان کل قرآن مجید ـ کارشناسان وزارت آموزش و پرورش ـ امتیاز کارشناسان وزارت علوم و...
-
درصدهای رتبه یک سال ۸۸ (پارسال)
جمعه 4 تیرماه سال 1389 11:48
این هم درصدهای رتبه یک کارشناسی ارشد صنایع غذایی در سال ۸۸ که الهام عزیز برایمان فرستاده : نتیجه در سهمیه آزاد آخرین رتبه مجاز در سهمیه رتبه داوطلب بدون سهمیه رتبه داوطلب در سهمیه نمره کل گرایش مجاز ۱ لطفاْ شما هم درصدهای خود را برای عبرت دیگران بفرستید . من آن را بدون نام منتشر می کنم . نمره به درصد نام درس ۳ زبان...
-
درصدهای رتبه ۴۴۹
جمعه 4 تیرماه سال 1389 11:39
این هم درصدهای رتبه ۴۴9 امسال : نتیجه در سهمیه آزاد آخرین رتبه مجاز در سهمیه رتبه داوطلب بدون سهمیه رتبه داوطلب در سهمیه نمره کل گرایش مجاز ۴۵۲ ۴۴۹ ۶۰۳۱ لطفاْ شما هم درصدهای خود را برای عبرت دیگران بفرستید . من آن را بدون نام منتشر می کنم . نمره به درصد نام درس ۲۰/۰۰ زبان عمومی وتخصصی ۳۲/۲۲ ریاضیات ۴۱/۳۳ شیمی...
-
روش های کاهش دغدغه های فکری وموانع درس خواندن وافزایش تمرکز
سهشنبه 1 تیرماه سال 1389 14:19
عنوان نامه روش های کاهش دغدغه های فکری وموانع درس خواندن متن نامه خیلی ببخشید فکر بنده به گونه ای افراطی مشغول مسایل حاشیه ای است لطفا راهی برای رهایی من از این دغدغه های فکری بیابید. این نامه یکی از دوستان شماست که امروز به دستم رسید . آن چنان که از نامه این دوست عزیز بر می آید ایشان زندگی را به دو بخش تقسیم بندی می...
-
اینهم درصدهای رتبه ۶۹۱
سهشنبه 1 تیرماه سال 1389 12:37
این هم درصدهای رتبه ۶۹۱: نتیجه در سهمیه آزاد آخرین رتبه مجاز در سهمیه رتبه داوطلب بدون سهمیه رتبه داوطلب در سهمیه نمره کل گرایش مجاز ۶۹۱ ۵۳۵۲ لطفاْ شما هم درصدهای خود را برای عبرت دیگران بفرستید . من آن را بدون نام منتشر می کنم . نمره به درصد نام درس ۱/۲۱ زبان عمومی وتخصصی ۰ ریاضیات ۳۸ شیمی موادغذائی ۴۵/۳۳...
-
اخبار از دانشگاه شهرکرد !
سهشنبه 1 تیرماه سال 1389 00:19
امسال در کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه آزاد شهرکرد حدود ۲۰۰ نفر شرکت کرده بودند که نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است !