ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
نمونه تست روغن : ( پاسخ در ادامه مطلب )
1- الیگوساکارید مهم روغن تخم پنبه دانه کدامست ؟
الف – استاکیوز ب- رافینوز ج – گوسیپول د- فسفولیپید
2-هیدروکربن موجود در روغن سویا کدام است ؟
الف – استیگماسترول ب- پنتوزان ج-رافینوز د- گرادوسین
3- مهمترین حسن روغن آفتابگردان کدام است ؟
الف- وجود مقدار زیاد آلفاتوکوفرول ب- رنگ زرد روشن شفاف
ج- طعم مطلوب د- نقطه دود بالا
4- استرول خاص روغن کانولا کدام است ؟
الف- فیتوسترول ب- براسیکاسترول
ج- فاقد هرگونه استرول می باشد د- گاماسترول
5- روش تشخیص تقلب در روغن زیتون کدام است ؟
الف- بررسی نوع توکوفرول ب- استفاده از حلال
ج- بررسی اسیدهای چرب د- وجود اسید لینولئیک
6- بقایای حشره کش ها چگونه از روغن ذرت جدا می شود ؟
الف- تصفیه قلیایی ب- بی رنگ کردن ج- بی بو کردن د- صمغ گیری
7- کدامیک از روغنهای زیر منبع خوبی برای لستین تجاری است؟
الف- روغن تخم پنبه دانه ب- روغن برزک ج- روغن آفتابگردان د- روغن سویا
8-عمل لینترگیری برای استخراج روغن از کدام دانه صورت می گیرد ؟
الف- بادام زمینی ب- آفتابگردان ج- ذرت د- پنبه دانه
9- زمستانه کردن روغن چه موقع انجام می شود ؟
الف- بعد از مرحله بی رنگ کردن و قبل از بی بو کردن
ب- بعد از بی بو کردن و صمغ گیری
ج – در حین صمغ گیری
د- انبار کردن روغن در فصل زمستان
10- فلزات در کدام مرحله از روغن خارج می شوند ؟
الف- تصفیه قلیایی ب- رنگبری ج- بوگیری د- موارد الف و ب با هم
پاسخنامه :
1- گزینه ب - رافینوز
2- گزینه د - گرادوسین
3- گزینه د - نقطه دود بالا
4- گزینه ب - براسیکاسترول
5- گزینه الف -بررسی نوع توکوفرول
6- گزینه ج - بی بو کردن
7- گزینه د - روغن سویا
8- گزینه د - پنبه دانه
9- گزینه الف- بعد از مرحله بی رنگ کردن و قبل از بی بو کردن
10- گزینه د - تصفیه قلیایی و رنگبری