نمونه سوالات بسته بندی

اینها هم یک سری سوال پایان ترم بسته بندی از دانشگاه دامغان !

چه می کنه این استاد جعفر پور !!!

ادامه مطلب ...

یک سری سوال پدر مادر دار قند !

اینها سوالات میان ترم بچه های دانشگاه ورامین است . ضمن ابراز همدردی با این عزیزان شما را در غم آنها شریک می کنم .  

اگر توانستید به این سوالات در ادامه مطلب پاسخ دهید : 

ادامه مطلب ...

هشدار برای کبرا یازده یا توصیه های ایمنی!

سازمان آموزش و پرورش شهر تهران با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به فعالیت آموزشگاههای آزاد هشدار داد.

در این اطلاعیه آمده: مؤسسات آموزشی که تحت عناوین تضمینی به صورت مختلط یا اعزام مدرس به منازل فعالیت می‌کنند، غیرمجاز بوده و اغلب فاقد صلاحیتهای لازم آموزش و پرورش هستند که صرفاٌ با هدف سودجوئی تأسیس شده و نوع کار آنها نیز با عواقب و تبعات سوء اخلاقی همراه است.

این اطلاعیه افزوده: مؤسسات آموزشی که بدون اخذ مجوز راه‌اندازی از وزارت آموزش و پرورش اقدام به تبلیغ می‌کنند، غیرمجاز بوده و دریافت مبالغ سنگین به عنوان شهریه و تضمین قبولی به منظور کسب درآمدهای بیشتر است. 

  

ادامه مطلب ...

به چشم ببینید که رقابت دانشگاه سراسری چقدر فشرده است .

امروز خانم یا آقای متعجب درصدهای دانشگاه سراسری خود را برایم فرستاده بود و پرسیده بود :نمره کل من 5411 شده ولی رتبه ام 661 شده میشه بگید چرا با اینکه نمره کل من بیشتره سهمیه هردو هم ازاد است چرا رتبه من بیشتر شده؟؟؟؟!!!!  

حالا در اینجا کارنامه ایشان و رتبه ۶۱۳ و ۶۶۱ و۶۹۱را برایتان منتشر می کنم و بعد روی آن مقایسه را انجام می دهیم :    

نمره به درصد  

رتبه 6۹1 

نمره کل 5352

نمره به درصد  

رتبه 661 

نمره کل5411

نمره به درصد  

رتبه 613 

نمره کل5491

نام درس

۱/۲۱

۸

سفید 

زبان عمومی وتخصصی

0

۱۰

۱/۱۱

ریاضیات

38

49

۴۹/۳۳

شیمی موادغذائی

33/45

38

۴۰/۰۰

میکروبیولوژی موادغذائی

33

22

۳۳/۳۳

تکنولوژی موادغذائی

33/37

38

۴۰/۰۰

اصول طراحی ومهندسی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

همانطور که  ملاحظه می کنید این سه داوطلب درصدهای تقریباْ یکسانی آورده اند ولی اختلاف رتبه هایشان تقریباْ ۴۰ است ! 

 رتبه ۶۶۱ هم ریاضی جواب داده و هم زبان اما در تکنولوژی ۱۰ درصد از رتبه ۶۱۳ پایینتر است . اگر خاطرتان باشد در پستهای قبلی برای شما گفته بودم که این دو درس بسیار تعیین کننده هستند اما این به شرطی است که درصدهای دروس دیگرتان هم بالا باشد . 
تکنولوژی ضریب ۴ دارد و دارای بیشترین اهمیت در کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی است . بنابراین در موقع کنکور کاملاْ باید بر روی این دروس تمرکز کنید و حتی یک تست رتبه شما را دهها بار تغییر می دهد . 
از طرفی سوالهای مختلف هم ترازهای مختلفی ارائه می کنند . مثلاٌ در درس ریاضی بعضی تستها آسانتر هستند و تعداد بیشتری از داوطلبان به آن پاسخ می دهند بنابراین پاسخگویی به این تستها تراز را زیاد جابجا نمی کند . 
نکته مهم دیگر این است که من اصل کارنامه های منتشر شده در این وبلاگ را از بچه ها دریافت نکرده ام و اصولاْ کسی که نمره کل بیشتری دارد رتبه بهتری باید کسب کند اما حدوداً می توانم بگویم برای رتبه ۷۰۰-۶۰۰ این درصدها کافی است ولی برای قبول شدن باید بیشتر تلاش کنید .  شاید هم به قول یکی از دوستان نمره کل رتبه ۶۱۳ - ۵۴۹۱ بوده و اشتباه تایپ شده است .
اصل کارنامه ها و درصدهای قبول شدگان سال پیش من در Home Office  من موجود است . در صورت تمایل می توانید با تعیین وقت قبلی آنها را ببینید . 
شما هم درصدهای واقعی خود را برای راهنمایی دیگران ارسال کنید .
 

به چشم ببینید رقابت در دانشگاه سراسری چقدر فشرده است !

امروز خانم یا آقای متعجب درصدهای دانشگاه سراسری خود را برایم فرستاده بود و پرسیده بود :نمره کل من 5411 شده ولی رتبه ام 661 شده میشه بگید چرا با اینکه نمره کل من بیشتره سهمیه هردو هم ازاد است چرا رتبه من بیشتر شده؟؟؟؟!!!!  

حالا در اینجا کارنامه ایشان و رتبه ۶۱۳ را برایتان منتشر می کنم و بعد روی آن مقایسه را انجام می دهیم :  

رتبه

نمره کل

رتبه

نمره کل

661

5411

613

5391

نمره به درصد

نمره به درصد

نام درس

۸

سفید 

زبان عمومی وتخصصی

۱۰

۱/۱۱

ریاضیات

49

۴۹/۳۳

شیمی موادغذائی

38

۴۰/۰۰

میکروبیولوژی موادغذائی

22

۳۳/۳۳

تکنولوژی موادغذائی

38

۴۰/۰۰

اصول طراحی ومهندسی

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
همانطور که ملاحظه می کنید این دو داوطلب درصدهای تقریباْ یکسانی آورده اند ولی اختلاف رتبه هایشان ۴۸ است ! 
 رتبه ۶۶۱ هم ریاضی جواب داده و هم زبان اما در تکنولوژی ۱۰ درصد از رتبه ۶۱۳ پایینتر است . اگر خاطرتان باشد در پستهای قبلی برای شما گفته بودم که این دو درس بسیار تعیین کننده هستند اما این به شرطی است که درصدهای دروس دیگرتان هم بالا باشد . 
تکنولوژی ضریب ۴ دارد و دارای بیشترین اهمیت در کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی است . بنابراین در موقع کنکور کاملاْ باید بر روی این دروس تمرکز کنید و حتی یک تست رتبه شما را دهها بار تغییر می دهد . 
از طرفی سوالهای مختلف هم ترازهای مختلفی ارائه می کنند . مثلاٌ در درس ریاضی بعضی تستها آسانتر هستند و تعداد بیشتری از داوطلبان به آن پاسخ می دهند بنابراین پاسخگویی به این تستها تراز را زیاد جابجا نمی کند . 
نکته مهم دیگر این است که من اصل کارنامه های منتشر شده در این وبلاگ را از بچه ها دریافت نکرده ام و اصولاْ کسی که نمره کل بیشتری دارد رتبه بهتری باید کسب کند اما حدوداً می توانم بگویم برای رتبه ۷۰۰-۶۰۰ این درصدها کافی است ولی برای قبول شدن باید بیشتر تلاش کنید .  
درصدهای قبول شدگان سال پیش در Home Office  من موجود است . در صورت تمایل می توانید با تعیین وقت قبلی آنها را ببینید . 
شما هم درصدهای واقعی خود را برای راهنمایی دیگران ارسال کنید .

دوره های مشاوره من

بسیاری از عزیزانی که از این وبلاگ بازدید کرده اند از من در مورد شروع دوره های مشاوره کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی سوال پرسیده اند . باید عرض کنم اکنون یعنی اوایل تیرماه زمان مناسبی برای شروع درس خواندن است .  

برای مشاوره حضوری هم با شماره همیشگی من 77809751-021 تماس بگیرید .

زبان عمومی

 

اغلب دانشجویان اسم کتاب 504 رو شنیده اند ولی به طرفش نمی روند. این کتاب کلاً 42 درس دارد و ویژه کسانی است که می خواهند کنکور سراسری شرکت کنند . در ادامه درس اول این کتاب را که من خودم به صورت فلش کارت درآورده ام برایتان درج می کنم . انواع دیگر این فلش کارت هم در بازار موجود است که همگی سودمند هستند ولی سعی کنید از دیکشنری انگلیسی به فارسی تا می توانید کمتر استفاده کنید . آکسفورد المنتری هم در 80 درصد موارد جواب می دهد . این صفحه را ببینید تا سطح لغات 504 برایتان روشن شود از زبان انگلیسی نترسید و قول بدهید تمام متون زیر را بخوانید . من هم قول می دهم که خیلی راحت است . از همین الان خواندن زبان انگلیسی را شروع کنید. با خواندن این متن 12 لغت جدید یاد می گیرید .  

 

1

Abandon

Fleave someone or something:

 The driver abandoned his car in the snow.

FStop doing something :                                                             

When the rain started , we abandoned our game

2

Keen

          GFond/enthusiastic

FSharp: a knife with a keen edge.

FCold: a keen wind.

Fthat can see well : keen eyes

Fliking something ; wanting to do something :

        A keen mother.

Fkeen on ,interested in someone or something:

       Most girls aren't keen on football.

3

Tact

          G skill      

consideration

thoughtfulness

FKnowing how and when to say things so that you will  not hurt people

4

Jealous

Fwith angry and sad feelings because you are afraid of losing someone's love or because you want what another person has :

Margaret is jealous when Charles talks to other girls!

5

Oath

FSerious promise :

An oath on the Quran  to tell the truth in court

6

Vacant

FEmpty ; with no one inside ; with no one staying there:

       A vacant house.

FWith no one working in it :

       A vacant job

7

hardship

Fsevere suffering

8

Gallant

Gcourageous

  chivalrous

F brave

F polite and kind to women

9

Data

Gdocuments

               Input

F information or facts

10

Unaccustomed

Gunacquainted

uncommon

F unaccustomed to, not knowing something well; not used to something :

She was sick after the glass of wine because shi is unaccustomed to drink alcohol.

11

bachelor

F man who has never had a wife 

Fperson who has the first university degree :

    A Bachelor of Art

12

Qualify

F have or give somebody the qualities training , ets that are necessary or suitable for something :

She'll qualify as a doctor next year

زبان تخصصی

سعی کنید این متن را ترجمه کنید   

برای یاد گرفتن زبان تخصصی ابتدا چند بار متن را بخوانید و تا می توانید از ترجمه لغت به لغت خودداری نمایید. 

اگر فکر می کنید زبان در حد صفر هستید یک بار متن را بخوانید . 

مطمئنا هیچ چیزی متوجه نمی شوید . ایرادی ندارد بدون استفاده از دیکشنری دوباره متن را بخوانید . تا سه بار این کار را تکرار نمائید .  

دفعه سوم بعضی از لغات خود را به شما نشان می دهند مثله fat,acid,move,triglyceride,... 

خود را به شما نشان می دهند یعنی اینکه حتی اگر فقط دیپلمه باشید این لغات را می شناسید . 

حتی رونویسی از روی متن هم اشکالی ندارد . 

بعد از این مراحل تنها به تعداد انگشتان دست لغت نامفهوم دارید و تا حتی منظور متن را فهمیده اید . 

با این روش بعد از کمتر از سه ماه 500 لغت تخصصی آموخته اید .   

Interesterified fat is a type of oil where the fatty acids have been moved from one triglyceride molecule to another. Interesterification does not alter the fatty acids. This is generally done in order to modify the melting point, slow rancidification and create an oil more suitable for deep frying or making margarine with good taste and low content of saturated fatty acids. This is unlike partial hydrogenation which produces trans fatty acids. 

 

در تابستان استفاده از کلاس زبان تخصصی برای دانشجویان صنایع غذایی از کلاس شنا هم واجبتر است !  

در صورت نیاز با شماره ۲۲۸۹۶۰۵۵ -77809751 تماس بگیرید تا راهنمائی شوید .

خوشحالم که حالت اینقدر گرفته شد جوجه کلاهبردار ه ترسو!!!

 

 خوشحالم که حالت اینقدر گرفته شد جوجه کلاهبرداره دختر نمای ترسو!!!

 

 

امروز از ساعت ۱۶:۱۶ تا ساعت ۱۷:۲۳ یکی از همان کسانی که قسمت پایانی یادداشت ( آموزشگاههای پر آوازه ) را در موردش نوشته بودم از وبلاگم بازدید کرده بود و تعداد تقریباْ ۴۰ تا نظر چرت و پرت گذاشته بود !!! جالب اینکه از اسامی مستعار استفاده کرده و حتی جرات نکرده بود با نام واقعی خودش حرفش را بزند !!!

اسفند روی آتش را دیده اید ؟ یا روغن داغی که رویش آب بریزند ؟ همان طوری مثله پیرزنها ضجه زده بود !!!  از قدیم گفته اند حرف رو بنداز صاحبش برش می داره !!!

از وقتی که این وبلاگ را طراحی کردم تنها هدفم راهنمایی دانشجویان متقاضی شرکت در کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی بود و حالا خوشحالم که نتیجه کارم اینقدر این کلاهبرداران ناشی را عصبانی کرده !!  

در آینده بیشتر در مورد روشهای کلاهبرداری و تقلب این گروهک های نوپا و کلاهبردار برایتان    می نویسم !!!  

 

 

 

مطمئن باشید من در راه آگاهی شما از هیچ کوششی دریغ نمی کنم تا این افراد بی صفت نتوانند وقت و انرژی شما را به سود خود هدر بدهند اما کوشش من به تنهایی کافی نیست و لازم است شما هم روز به روز بر آگاهی خود بیفزایید و قبل از اعتماد به هر از راه رسیده ای کمی پرس و جو کنید . 

 

تعدادی از نظرات داده شده در این باره را در ادامه مطلب ببینید .( در فصل بهار کاربران در این وبلاگ اجازه نظردهی دارند و سه فصل دیگر سال را فقط باید درس بخوانند ! ) 

ادامه مطلب ...

درصدهای یک دانشجوی مجاز اعلام شده صنایع غذایی با رتبه ۶۱۳ !

این هم درصدهای یک دانشجوی عالی و درس خوان در کنکور سراسری کارشناسی ارشد صنایع غذایی ۸۹ . 

بچه ها امسال رقابت کنکور بسیار شدید بود . درصدهای این دوست عزیز من نشان می دهد که وی با تکیه بر دانش خود در کنکور شرکت کرده و آن چه را که اموخته بوده ارائه کرده است . ای کاش زودتر با من اشنا می شد تا روشی را به او آموزش می دادم که بدون درس خواندن هم زبان و هم ریاضی حداقل سه درصد بزند .  

 

تکنولوژی هم فکر می کنم بیشتر از یک سوم تستها را بلد بوده و اینطور حدس می زنم که نمره منفی زیاد گرفته است . 

 درصدهای رتبه ۴۳۱۳ را که قبلاْ منتشر کرده ام یک بار دیگر مرور کنید . اگر به خاطر داشته او با اینکه اصلاْ‌ درس نخوانده بود و درصدهایش هم این نکته را نشان می داد ریاضی و زبان ۲۲/۲ زده بود !!!!  

این همان روش ها و تکنیکهای تست زنی است . شاید به خود بگویید که ۲۲/ ۲درصد با صفر مگر چقدر فرق دارد ولی من به شما می گویم که اگر صفر بزنید بهتر از آن است که سفید در کارنامه درج شود !!! چگونه ؟ 

ببینید اگر شما یک تست را درست بزنید و سه تست را غلط بزنید -۰- درصد می گیرید که این صفر خودش یک تراز دارد اما سفید هیچ ترازی ندارد و ریاضی و زبان دو درسی هستند که اغلب بچه ها در آن مشکل دارند . تکنولوژی - شیمی - میکروبیولوژی را همه می خوانند ولی کمتر کسی حریف ریاضی و زبان می شود بنابراین دو دهم درصد ریاضی هم رتبه شما را کاملاْ جابجا می کند چه برسد به ۲۲/۲ درصد ! یعنی این دو درس واقعاْ‌ تراز شما را به طور معجزه آسایی بالا می برند .  

من شاگردی داشتم که در همه علوم صنایع غذایی استاد شده بود و زبان را هم رسماْ تدریس می کرد . اما من خودم و او را کشتم تا یک ماتریس و یک کمی حد یاد بگیرد تا فقط ۱۰٪ ریاضی جواب بدهد اما زیر بار نرفت و ریاضی را سفید گذاشت و با رتبه ۴۸ شبانه دانشگاه تهران قبول شد در حالی که اگر فقط دو تا تست ریاضی حل می کرد و حداقل ۱۰-۹ درصد ریاضی می زد مطمئنم که روزانه قبول می شد . 

نتیجه در سهمیه آزاد
آخرین رتبه مجاز در سهمیه
رتبه داوطلب بدون سهمیه
رتبه داوطلب در سهمیه
نمره کل
گرایش
مجاز
803
 
۶۱۳ 
۵۳۹۱

 

لطفاْ شما هم درصدهای خود را برای عبرت دیگران بفرستید . من آن را بدون نام منتشر می کنم .  

نمره به درصد
نام درس
سفید 

زبان عمومی وتخصصی

۱/۱۱

ریاضیات

۴۹/۳۳

شیمی موادغذائی

۴۰/۰۰

میکروبیولوژی موادغذائی

۳۳/۳۳

تکنولوژی موادغذائی

۴۰/۰۰
اصول طراحی کارخانجات ومهندسی صنایع غذایی