زبان تخصصی

سعی کنید این متن را ترجمه کنید   

برای یاد گرفتن زبان تخصصی ابتدا چند بار متن را بخوانید و تا می توانید از ترجمه لغت به لغت خودداری نمایید. 

اگر فکر می کنید زبان در حد صفر هستید یک بار متن را بخوانید . 

مطمئنا هیچ چیزی متوجه نمی شوید . ایرادی ندارد بدون استفاده از دیکشنری دوباره متن را بخوانید . تا سه بار این کار را تکرار نمائید .  

دفعه سوم بعضی از لغات خود را به شما نشان می دهند مثله fat,acid,move,triglyceride,... 

خود را به شما نشان می دهند یعنی اینکه حتی اگر فقط دیپلمه باشید این لغات را می شناسید . 

حتی رونویسی از روی متن هم اشکالی ندارد . 

بعد از این مراحل تنها به تعداد انگشتان دست لغت نامفهوم دارید و تا حتی منظور متن را فهمیده اید . 

با این روش بعد از کمتر از سه ماه 500 لغت تخصصی آموخته اید .   

Interesterified fat is a type of oil where the fatty acids have been moved from one triglyceride molecule to another. Interesterification does not alter the fatty acids. This is generally done in order to modify the melting point, slow rancidification and create an oil more suitable for deep frying or making margarine with good taste and low content of saturated fatty acids. This is unlike partial hydrogenation which produces trans fatty acids. 

 

در تابستان استفاده از کلاس زبان تخصصی برای دانشجویان صنایع غذایی از کلاس شنا هم واجبتر است !  

در صورت نیاز با شماره ۲۲۸۹۶۰۵۵ -77809751 تماس بگیرید تا راهنمائی شوید .