تعدادی سوال قند

1- گاز خروجی از کوره های آهک با کدامیک از سوختهای زیر دارای بیشترین درصد CO2  می باشند ؟

الف- گاز طبیعی                           ب- مازوت                                  ج- نفت               د- کک 

۲- در چه مواقعی کربنات سدیم به شربت چغندر در خط تولید شکر اضافه می شود ؟

الف- افزودن در هیچ مورد توصیه نمی شود                 ب- افزودن در تمام موارد ضروری است

ج- زمانی که قلیاییت طبیعی شربت کم است                  د- زمانی که قلیاییت طبیعی شربت زیاد نیست

 

۳- در کدام یک از انواع دیفوزیون گرم کردن اختصاصاً به کمک ژاکتهای بخار تامین می شود ؟

الف- Buckau wolf                ب-R.T              ج-B.M.A          د-D.D.S 

۴- در ارزیابی کیفیت خلال طول 100 گرم خلال ، با چه مشخصه ای تعریف می شود ؟

الف- عدد سوئدی                           ب- عدد سیلین                  ج- عدد موسی      د- عدد سوتیراژ 

۵- فیلتر خلاء در کدامیک از بخشهای زیر در تکنولوژی قند غالباً به کار می رود ؟

الف- خروجی دکانتور                                            ب- خروجی اشباع 2

ج- خروجی شربت دیفوزیون                                    د- خروجی آهک خور مقدماتی  

پاسخ در ادامه مطلب

ادامه مطلب ...

نامه های رسیده

فولیا - رحمان - سپیده - نازلی - اسنومن - توتان خامون !!!! - رویا - بابک  

به نامه های شما پاسخ داده شد . 

بازهم به وبلاگ خود سربزنید . 

راستی پوریا حالت چطوره ؟

اشکالات کتاب سجاد عبدی

اگر کتاب 19 سال کنکور کارشناسی ارشد سجاد عبدی را خریداری کردید این اشکالات را تصحیح کنید . 

نگران نباشید این کتاب کم غلط ترین کتابی است که من دیده ام و توضیحاتش هم خوب و مفید است . تعدادی کتاب تست در بازار هست که نباید تهیه کنید و من نمی خواهم نامشان را ببرم .اگر در مورد خرید کتابی شک داشتید نامش را ایمیل کنید تا بگویم بخریدش یا نه . 

این توصیه را جدی بگیرید . چون اگر تستی را بلد نباشید جواب نمی دهید اما اگر اشتباه یاد بگیرید نمره منفی می گیرید . بنابراین حواستان را جمع کنید و هر کتابی را نخرید . 

 

False => true

Chemistry :

109)4=>3

167)4=>1

189)2=>1

221)4=>3

347) 4=> 1 

540)3=>4  

M.O:

157)3=>1

197)1=>2

242)3=>4

420)4=>3  

Principles of Preservation:

14)4=>3

98)3=>2  

Oil and fat tech

185)4=>3

187)3=>2  

Sugar tech

98)1=>2

116)0=>2  

Dairy tech:

3)4=>3

95)1=>2  

Cereal tech:

104)1=>3

شورتنینگ های چند منظوره

شورتنینگ های چند منظوره (multi-purpose shortenings) فراورده هایی روغنی هستند که به علت خصوصیات ویژه خود در تولید محصولات آردی - تنوری، قنادی و سرخ کردن مواد غذایی در صنایع غذایی مورد توجه خاص هستند.  

شورتنینگ ها یکی از عوامل اصلی ورود اسیدهای چرب ترانس به رژیم غذایی مصرف کنندگان هستند و ارتباط دریافت اسیدهای چرب ترانس با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ثابت شده است.