زیتون سیاه

 

تکذیب می شود !

 مقدمه:

تزئین غذا ها و انواع سالاد با زیتون زیبایی خاصی را به میز غذا می دهد و این ماده غذایی بسیار مفید است ، ولی لازم است نکته مهمی را در این باره بدانیم.

زیتون سیاه :

این زیتون در کشور اسپانیا و ایتالیا به دست می آید و در کشورهای دیگر به علت شرایط خاص آب ، هوا و خاک فقط زیتون سبز پروش پیدا می کند.

به علت زیبایی که زیتون سیاه دارد ، قیمت آن بیشتر از زیتون سبز است .  

از اینجا تکذیب می شود : xبنابر این زیتون  از کشورهای فوق وارد ایران نمی شود و وارد کنندگان به علت قیمت تمام شده بالا ، تمایلی به واردات این محصول ندارند.

در عوض روشی وجود دارد که زیتون سبز را به صورت سیاه رنگ در می آورد. این عمل معمولا با استفاده از سولفات آهن صورت می پذیرد.

این ماده سمی میباشد و این روش فرآوری مناسب نیست.

ترکیه یکی از کشورهایی است که به این روش زیتون سیاه را تولید میکند.

برای حفظ سلامتی خود و خانواده از خرید و مصرف زیتون سیاه در هر نوع بسته بندی جداً خودداری نمایید.  x

 

این خبر تکذیب می شود ! ۰۸/۰۶/۸۹  

 طبق اخرین مذاکراتی که با یکی از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه داشته ام دریافتم این خبر کذب بوده و چنین چیزی صحت ندارد برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت Codex Alimantarius مراجعه نمایید ا ستفاده از 150ppm فروس گلوکانات مجاز است . 

شماره کدکس 1987-66