ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
بسیاری از بچه ها از من خواستند تا درصدهای رتبه های تک رقمی را نیز در این وبلاگ قرار بدهم . من زیاد با این کار موافق نبودم چون این اطلاعات همانطور که توسط داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی مشاهده می شود به دست کلاهبردارانی که قبلاً درباره شان صحبت کرده و باز هم می کنم نیز می افتد و ممکن است ادعا کنند که این ها شاگردانشان بوده اند و یا با استفاده از این آمار و ارقام خود را مطلع و در باغ نشان بدهند ، اما از آنجایی که هدف من راهنمائی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی است این مطالب را منتشر می کنم . لطفاً شما هم بدجنسی را کنار بگذارید و این وبلاگ را به دوستانتان معرفی نمائید تا به بیراهه نروند و گرفتار کلاهبرداران حرفه ای و ناشی نشوند .
این رتبه ها مربوط به کنکور برگزار شده در اسفند 86 است یعنی این قبول شدگان مهر ماه 87 وارد دانشگاه شده اند .
نمره به درصد رتبه ۲ معدل ۰۵/۱۸ | نمره به درصد رتبه ۳ معدل ۰۱/۱۲ | نمره به درصد رتبه۴ معدل ۴۷/۱۶ | نام درس |
۴۲/۲۲ | ۵۵/۵۵ | 55/55 | زبان عمومی وتخصصی |
۲۱/۱۱ | ۸۲/۲۲ | 36/66 | ریاضیات |
۷۸/۸۸ | ۶۰/۰۰ | 81/11 | شیمی موادغذائی |
۸۶/۶۶ | ۵۲/۲۲ | 81/11 | میکروبیولوژی موادغذائی |
۷۸/۸۸ | ۸۸/88 | 68/88 | تکنولوژی موادغذائی |
۶۸/۸۸ | 40/00 | 55/55 | اصول طراحی ومهندسی |
نمره به درصد رتبه 5 معدل 47/16 | نمره به درصد رتبه 6 معدل 71/16 | نمره به درصد رتبه7 معدل ۱۶ | نام درس |
34/44 | 17/77 | 27/77 | زبان عمومی وتخصصی |
35/55 | 55/55 | 38/88 | ریاضیات |
77/77 | 74/44 | 82/22 | شیمی موادغذائی |
7۶/۶۶ | 77/77 | 88/88 | میکروبیولوژی موادغذائی |
71/11 | 68/88 | 73/33 | تکنولوژی موادغذائی |
66/66 | 68/88 | 50/00 | اصول طراحی ومهندسی |
شما هم اگر در کنکور شرکت کرده اید درصدها و رتبه خود را برای این وبلاگ بفرستید . دیدن کارنامه ها به داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی بسیار کمک خواهد کرد .