مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی - مریم

با سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم، روغنی که از یه دانه ای استخراج می شود چطور می توان خاصیت خوراکی بودنش را بررسی کرد. من برای کار پایان نامه ام روی روغن دانه ... دارم کار می کنم ولی نمیدانم چه پارامترهای برای خوراکی بودن یا نبودن این روغن می تواند بررسی شود.
با تشکر فراوان

سلام
١- باید فاقد مواد سمی باشد .
٢- بر روی اعضای داخلی بدن اثر منفی نکذارد.
٣- باید فاقد مواد حساسیت زا باشد .
٤- کلسترول خون را بالا نبرد .
٥- ترانس بالا نباشد . 
٦- نقطه ی دودش مشخص شود تا کاربردش تعیین کردد .
٧- طعمش بررسی شود و تلخی یا عدم تلخ بودنش بررسی شود تا کاربرد غذایی یا دارویی اش مشخص شود .
٨- در صورت استفاده به عنوان غذا بعد از اختلاط با طعمهای دیکر ، طعم نامطبوع ایجاد نکرده و طعم سایر غذاها را تحت تاثیر غیر کنترل شده قرار ندهد.
٩- به راحتی با عوامل خارجی وارد واکنش نشود مثلا در تماس با ظروف تفلون یا سایر ظروف ، یا در مواجهه با نور بلافاصله واکنش نشان ندهد .
١٠- تکنولوزی استخراجش شناخته شده باشد در غیر اینصورت روش استخراج بهینه برایش تعریف شود .
در صورتی که به کمک بیشتری نیاز داشتی نامه بنویس