مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی - مهرانه

مهارتهسلام عزیزم خیلی خوشحالم که امروز با شما آشنا شدم و از مشاوره شما لذت بردم

من سال ۸۵ فارغ التحصیل شدم  و از اون تاریخ تا حالا درشرکت های متعددصنایع غذایی مشغول به کار هستم.دراین سالها اطلاعات خوبی در زمینه کاری کسب کردم .(که اگر خواستید میتونم در اختیار دوستان قرار بدم)جزوه ... و... دارم آیا برای قبولی سراسری باید حتما از کتاب مرجع بخونم آیا جزواتم خوبه؟ تواین فرصت باقیمانده شانس قبولی هست؟من از قبل مطالعاتی دارم و  همینطورحافظه بسیار خوب اما ریاضی ضعیفم.ممنون میشم راهنماییم کنید!


سلام

همین هایی که داری بخوان .

عزیزم آیا فیلم کارخانه جات مختلف را داری ؟


مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی - مینا

سلام خانم بهمنش. ببخشین من جزوات علوم تحقیقات رو میخونم اگه خوب بخونم میتونم ارشد ازاد قبول شم؟ در ضمن تست های ۱۰ سال رو هم دارم. واسه زبان مدرسان شریف هر روز یه ساعت میخونم.


سلام

ان شا الله

مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی - علی

علی عزیز 

نامه شما را دریافت کردم . از توجهت ممنونم .

مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی - سعیده

سلام خانم بهمنش عزیز

از این همه راهنمایی که میکنید متشکرم.راستش من سال 89 فارغ التحصیل شدم و همان سال تقریبا جزوات فوق را تهیه کردم که بخونم اما راستش تو فکر کار هم بودم اما چون کار پیدا نکردم از فوق خواندن هم نا امید شدم  ولی نمی توانم از فکرش بیرون بیام چون رشته ام را دوست دارم بقیه می گن تغییر رشته بدم به نظرتون اینده کاری این رشته چیه

راستی خانم بهمنش من اصفهان زندگی میکنم برای شروع چی بخونم و از کی شروع کنم خودم فکر میکردم باید از اردیبهشت شروع کنم که خسته نشم ولی فکر کنم با این همه منبع باید از زودتر شروع کنم یه مشکل دیگه هم دارم که دارم زبان فرانسه می خونم وقتی میخواهم انگلیسی بخونم مشکل پیدا میکنم زبان در چه حد بخونم و یه درسو بگید به جاش بیشتر کار کنم 
از شما بی نهایت متشکرم


سلام

کنکور بده و فوق لیسانس رشته خودت را بگیر.

تغییر رشته سخت و وقت گیر است . اخرش هم مثله بقیه همکلاسیهایت نمی شوی .

شما کنکور جه سالی را می خواهی شرکت کنی ؟

أکر می خواهی اسفند ٩٢ امتحان بدهی اردیبهشت ٩٢ با من تماس بگیر .

مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی - سمانه

مارس ماسیسلام خانم بهمنش عزیز
ایا کتاب .... برای صنایع غذایی هم هست؟اگر هست به نظر شما مفیده؟
ممنون بابت زحماتتون

دوستون دارم


سلام عزیزم

خوبی ؟ این هفته می ایی یا نه ؟

عزیزم کتاب تست ١٩ سال کنکور ارشد خوب است .

مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی - سوفی

سلام. خسته نباشید.
من پارسال رتبم ۳۵۰ شد. از تابستون پارسال خونده بودم ولی آخرش خسته شدم خوب نخوندم. حالا می خوام شروع کنم خواستم ازتون راهنمایی بگیرم  تا تو این فرصت باقی مونده بتونم با یه برنامه خوب پیش برم

ممنون


سلام

ازاد می خواهی شرکت کنی یا سراسری

تهران هستی یا شهرستان؟

کتاب و جزوه جی داری ؟

اطلاعات کامل بفرست اینجوری من جطور جواب درست به شما بدهم ؟

مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی - ساناز

سلام خسته نباشید من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و برای انتخاب موضوع جهت پایان نامه به راهنمایی نیاز دارم .خانم مهندس آیا امکان این وجود دارد موضوعی را انتخاب کنم که مرتبط با گرایش مهندسی در زمینه مشترک با رشته مهندسی مکانیک باشد ؟ و اگر بخواهم در زمینه مهندسی باشد چه موضوعهایی مدنظر شما است ودارای کاربرد در صنعت مواد غذایی  باشد؟؟؟


سلام

دقیقا به من بکو چی تو سرته ؟

مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی - شادی

سلام.خواهش می کنم منو راهنمایی کنین.

من تیر امسال از دانشگاه علوم تحقیقات فارغ التحصیل شدمو و البته شاگرد سوم شدم_برای کارهای ممتازی هم اقدام کردم _به نظر شما احتمال دارد با توجه به اینکه  شاگرد سوم هستم در ارشد تکنولوژی علوم تحقیقات تهران بدون کنکور پذیرفته بشم؟


سلام

بله ممکن است .

موفق باشید .

نحوه طبقه بندی موجودات


بسیاری از عزیزان من در مورد نحوه ی طبقه بندی سؤال کرده بودند ، بعد از گونه ، جنس قرار دارد .

سؤالات تستی لیبیدها


  سؤالات تستی
1 – این ترکیبات در آب نامحلول، ولی در حلال های آلی مانند بنزن ، کلروفرم محلول 
هستند؟

الف) اسیدهای چرب
ب) لیپیدها 
ج) پروتئین ها 
د) ویتامین ها

2 – این ترکیبات دارای یک گروه کربوکسیل (
COOH_) در انتها و زنجیره هیدروکربنی ساده (پیوند یگانه) می باشند؟
الف) اسیدهای چرب اشباع شده 
ب) اسیدهای چرب اشباع نشده 
ج) پروتئین ها
د) ویتامین ها

3- وجود آن در مولکول موجب ایجاد خمیدگی در آن ناحیه می گردد؟
الف) گروه کربوکسیل (
COOH_) 
ب) گروه کتو
ج) پیوندیگانه
د) پیوند دو گانه(مضاعف)

4 – علامت اختصاری «
C» و «T» برای کدام ایزومری استفاده می شود؟
الف) آلفا – بتا
ب) اپی مرها 
ج) سیس و ترانس
د) ایزومر لوزی

5 – تری گلیسرید نام دیگر کدام یک از ترکیبات زیر است؟
الف) لیپوپروتئین ها 
ب) اسفنگولیپیدها
ج) تری اسیل گلیسرول ها یا چربیهای خنثی
د) فسفو لیپیدها

6 – تری پالمتین چه ترکیبی است؟
الف) تری اسیل گلیسرول ساده با سه اسید چرب از نوع اسید پالمتیولئیک
ب) تری اسیل گلیسرول ساده با سه اسید چرب از نوع اسید پالمتیک
ج) تری اسیل گلیسرول مرکب با سه اسید چرب از نوع اسید پالمتیک
د) تری اسیل گلیسرول مرکب با سه اسید چرب از نوع اسید پالمیتولئیک
  

7 – بافت آدیبوز چه نوع بافتی است؟ الف) غشای تک لایه ای 
ب) غشای دو لایه ای 
ج) بافت غشای یاخته ای
د) بافت چربی که دریاخته های آن چربی ذخیره می شودج

8 – بر خلاف تری گلیسیریدها این ترکیبات باردار و ساختاری هستند و دارای یک الکل نوع دوم هستند که به اسید فسفریک متصل می باشند.
الف) فسفو لیپیدها
ب) اسفنگولیپدها 
ج) لیبوپروتئین ها
د) اسیدهای چرب

9 – آمفی باتیک چیست؟
الف) لیپیدهای غیر قطبی 
ب) لیپو پروتئین ها 
ج) لیپیدهای قطبی با سر قطبی و دم هیدروفوب
د) لیپیدهای قطبی با سر قطبی و دم هیدورفیل

10 – ساختار لیپیدهای آمفی پاتیک در محیط آبی به چند صورت است، نام ببرید؟
الف) 2 صورت ، لیپوزوم – میسل 
ب) 2 صورت ، قطبی و غیر قطبی 
ج) 4 صورت ، غشای دو لایه – غشای تک لایه – لیپوزوم – میسل
د)2 صورت ، غشای دو لایه – غشای تک لایه

11 - لیپیدهای ، لیپو پروتئین ها از چه نوعی هستند؟
الف) فسفو لیپید ها و گلیکولیپیدها 
ب) اسفنگوزین 
ج) اسفنگولیپیدها
د) فسفو لیپیدها و اسفنگولیپیدها

12 – سینگرو نیکولسون چه مدلی را برای غشاهای سلولی ارایه داده است؟
الف) سرقطبی با دم غیرقطبی 
ب) مدل هیدورفوب 
ج) طرح کلی غشای یاخته ای تک لایه ای
د) مدل موزائیک روان

13 ) استروئیدها و ترین ها جزء کدام دسته از ترکیبات هستند ؟
الف) لیپید ساده با اسید چرب
ب) لیپید مرکب که اسید چرب ندارند
ج) لیپیدهای مرکب با اسید چرب
د) لیپیدهای ساده ای که اسید چرب ندارند
 

جواب در ادامه مطلب


Sent from my iPhone ادامه مطلب ...