الف) اسیدهای چرب ب) لیپیدها ج) پروتئین ها د) ویتامین ها 2 – این ترکیبات دارای یک گروه کربوکسیل (COOH_) در انتها و زنجیره هیدروکربنی ساده (پیوند یگانه) می باشند؟ الف) اسیدهای چرب اشباع شده ب) اسیدهای چرب اشباع نشده ج) پروتئین ها د) ویتامین ها
3- وجود آن در مولکول موجب ایجاد خمیدگی در آن ناحیه می گردد؟ الف) گروه کربوکسیل (COOH_) ب) گروه کتو ج) پیوندیگانه د) پیوند دو گانه(مضاعف)
4 – علامت اختصاری «C» و «T» برای کدام ایزومری استفاده می شود؟ الف) آلفا – بتا ب) اپی مرها ج) سیس و ترانس د) ایزومر لوزی
5 – تری گلیسرید نام دیگر کدام یک از ترکیبات زیر است؟ الف) لیپوپروتئین ها ب) اسفنگولیپیدها ج) تری اسیل گلیسرول ها یا چربیهای خنثی د) فسفو لیپیدها
6 – تری پالمتین چه ترکیبی است؟ الف) تری اسیل گلیسرول ساده با سه اسید چرب از نوع اسید پالمتیولئیک ب) تری اسیل گلیسرول ساده با سه اسید چرب از نوع اسید پالمتیک ج) تری اسیل گلیسرول مرکب با سه اسید چرب از نوع اسید پالمتیک د) تری اسیل گلیسرول مرکب با سه اسید چرب از نوع اسید پالمیتولئیک |