مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی - فرزانه

سلام خان بهمنش خوبین؟
خانم بهمنش لطف می کنین در مورد فشار مکش و فشار رانش و ... هر چیز مرتبط با این موضوع یه توضیح مختصر و کاملی در قسمت آموزش گام به گام وب بگذارین.
هر منبعی یه جور شکل  متفاوت در این زمینه داره! و کمی برای من گیج کننده است.
شاید دانشجوهای دیگه هم مشکل داشته باشن در این زمینه.
و دیگه اینکه فرمول های تجربی و طولانی..... قسمت مکانیک سیالات رو که فقط سه سال طول میکشه اونارو تو مغذم وارد و ثابت کنم رو با اجازتون گذاشتم کنار!!!! مثلا فرمول دستگاه ونتوری متر!
قربونتون برم .

بوووووووووووس


سلام " مغز " نه " مغذ " خانم مهندس !!!

توضیح مختصر کامل نمی شود ولی چشم .

دیکته هم تمرین کن ((: