ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
سلام خانم بهمنش
خسته نباشین
خدا قوت
من اینجا رو از سایت های جستجو پیداکردم
من این ترم، میرم ترم 3 ؛ طراحی صنایع غذایی گرگانم.
هنوز درس های تخصصی مون شروع نشده.
فعلا میکروبیولوژی عمومی، شیمی عمومی و آلی رو پاس کردیم.
این ترم هم بیوشیمی و شیمی تجزیه و مکانیک سیالات داریم.
میخواسنم بدونم برا موفقیت تو کارشناسی ارشد باید تو کدوم درسا بیشتر کارکنم و قوی باشم؟
از کی تو امتحانات .... یا آموزشگاه های دیگه شرکت کنم؟
یادم رفت نمراتم رو بذارم
شیمی عمومی 16.5
شیمی آلی 12
میکروبیولوژی 17
ریاضی 1 و 2 17
زبان خارجه 18
فیزیک مکانیک 18
علوم دامی 9
علوم باغی 15
سلام
ریاضی - زبان - میکروبیولوژی - شیمی مواد غذایی
تکنولوژیها ( کلاغ قر )
اگر همیشه نام تکنولوژیهایی را که باید امتحان بدهید فراموش می کنید مخفف آن را به خاطر بسپارید.
کلاغ قر مخفف کنسرو/ لبنیات/ اصول نگهداری / غلات / قند / روغن می باشد !!!
تکنولوژیها مهمترین درس شما در کنکور با ضریب 4 می باشد .
البته این شش درس به طور رسمی در دفترچه دانشگاه سراسری به عنوان تکنولوژیهای مورد آزمون ذکر می شوند اما در واقع شما باید بسته بندی / گوشت خشکبار را هم بلد باشید .
در دفترچه ی دانشگاه آزاد اسلامی تکنولوژی گوشت به طور مستقل ذکر شده و ده سوال از آن مطرح می شود .
ضریب تکنولوژیها در کنکور آزاد و سراسری 4 می باشد . البته در رشته طراحی کارخانه جات دانشگاه آزاد اسلامی اصلاً از تکنولوژی ها هیچ سوالی مطرح نمی شود و ضریبی ندارد .
اگر دوست داشته باشی می توانی در امتحانات من شرکت کنی .