ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
سلام فقط میخواستم جسارتا عرض کنم آنزیم پراکسیداز در پاستوریزاسیون فعال می ماند!!!!!!!!!!!واساسا به همین علت ما آزمون استورچ را انجام می دهیم!!!!!!!!!!!!!ودر گزینه 1 تست تمام میکروب ها نیست!!!!!!!!!!!!!!!میکروب های بیماریزاست!!!!!!!!!موفق باشید...
عالی جان چی میگی ؟
این مطلب را کجا دیدی ؟ انتقادت به کدام مطلب است ؟