مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی -مینا ابراهیمی

سلام لطف میکنید راجع بع گرایش های رشته صنایع غذایی در ارشد اطلاعاتی به ما بدهید ؟اینکه بازار کار کدام بهتر است و در باره چه جزییاتی در انها صحبت میشود توضیح دهید. 

 

سلام 

اگر از میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی خوشتان می آید و می توانید آن همه اسم را حفظ کنید گرایش میکروبیولوژی صنایع غذایی را انتخاب کنید . 

قوچان این گرایش را دارد ولی اساتیدش خیلی سختگیر هستند و چون اصولاْ بیوتکنولوژی خوانده اند از بچه هایی چیزهایی برای تحقیق می خواهند که در دکان هیچ عطاری پیدا نمی شود . 

 

اگر از شیمی مواد خوشتان می آید و واکنشها و فعل و انفعالات را می توانید درک کنید این گرایش را انتخاب کنید . 

باز هم قوچان این گرایش را دارد . اساتیدش متعادل تر هستند . 

 

اگر از کارخانه و بازدید و مکانیکی و ماشین آلات خوشتان می آید طراحی مواد را انتخاب کنید . 

امل این گرایش را دارد . 

 

اگر همین هایی که تا حالا خوانده اید را می خوانید تکمیل کنید همان مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی را انتخاب کنید که فقط علوم تحقیقات و ورامین دارد . 

 

در مورد بازار کار فرقی نمی کنند . برای هیچکدامشان در شهرهای کوچک کار نیست . خودتان باید مولد کار باشید و دیگران را هم سر کار ببرید .  

به کار آفرینی فکر کنید .