ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
سلام لطف میکنید راجع بع گرایش های رشته صنایع غذایی در ارشد اطلاعاتی به ما بدهید ؟اینکه بازار کار کدام بهتر است و در باره چه جزییاتی در انها صحبت میشود توضیح دهید.
سلام
اگر از میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی خوشتان می آید و می توانید آن همه اسم را حفظ کنید گرایش میکروبیولوژی صنایع غذایی را انتخاب کنید .
قوچان این گرایش را دارد ولی اساتیدش خیلی سختگیر هستند و چون اصولاْ بیوتکنولوژی خوانده اند از بچه هایی چیزهایی برای تحقیق می خواهند که در دکان هیچ عطاری پیدا نمی شود .
اگر از شیمی مواد خوشتان می آید و واکنشها و فعل و انفعالات را می توانید درک کنید این گرایش را انتخاب کنید .
باز هم قوچان این گرایش را دارد . اساتیدش متعادل تر هستند .
اگر از کارخانه و بازدید و مکانیکی و ماشین آلات خوشتان می آید طراحی مواد را انتخاب کنید .
امل این گرایش را دارد .
اگر همین هایی که تا حالا خوانده اید را می خوانید تکمیل کنید همان مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی را انتخاب کنید که فقط علوم تحقیقات و ورامین دارد .
در مورد بازار کار فرقی نمی کنند . برای هیچکدامشان در شهرهای کوچک کار نیست . خودتان باید مولد کار باشید و دیگران را هم سر کار ببرید .
به کار آفرینی فکر کنید .