ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
از آنجا که علوم هر روز در حال پیشرفت هستند و علم تغذیه نیز از این مقوله مستثنی نیست، این روزها هرم غذایی جدیدی از سوی دانشگاه هاروارد پیشنهاد شده که به ترتیب زیر است :
1. در قاعده این هرم فعالیتهای بدنی قرار گرفتهاند، یعنی هر کسی باید قسمتی از روز خود را به فعالیت جسمی اختصاص دهد.
2. کربوهیدراتها
3. چربیها
4. سبزیها
5. میوه ها
6. پروتئین های گیاهی( مغزها، دانهها و حبوبات )
7. پروتئین های حیوانی ( ماهی، مرغ ...)
لبنیات
ل
8.