تعدادی سوال تکنولوژی کنسرو

1-در فساد سولفیدی کنسروها ، بروز چه پدیده هایی متداول تر است ؟

الف- سیاه شدن جداره قوطی و متورم شدن آن                

ب- سیاه شدن جداره قوطی و بوی تند H2S

ج- تورم قوطی و تغییر رنگ محصول                       

د- تورم قوطی و ترشیدگی محصول

2-فرآیند IQF در مورد چه محصولاتی و با چه هدفی کاربرد دارد ؟

الف- به منظور انجماد محصولاتی با قطعات کوچک به صورت منفرد

ب- به منظور انجماد هر نوع محصولی در واحدهای بسته بندی کوچک

ج- به منظور انجماد محصولاتی با قطعات کوچک در واحدهای بسته بندی بزرگ

د- به منظور انجماد هر نوع محصولی در واحدهای بسته بندی بزرگ

3- کدامیک از عوامل زیر در میزان Leaching در حین عملیات Blanching سبزیجات تاثیری ندارد ؟

الف- نوع محیط حرارت دهنده در عملیات Blanching

ب- سطح ویژه محصول

ج- مدت زمان و درجه حرارت عملیات Blanching

د- میزان Q10 ترکیبات حل شوند