تعدادی سوال لبنیات !

تعدادی سوال لبنیات !         

شماره تماس جهت مشاوره۲۲۸۹۶۰۵۵

  1. "SNF" چیست ؟

الف- مواد جامد غیر چرب     ب- چربی            ج- یک نوع آنزیم        د- ترکیب اسید چرب

 

  1. "  اندازه قطر ذرات چربی " در شیر گاو به چه عواملی بستگی دارد ؟

الف- تغذیه و فصل             ب- نژاد و مرحله شیر دهی   ج- توارث و تغذیه              د- ژنتیک

 

  1. رنگ شیر به چه عاملی بستگی دارد ؟

الف- تغذیه                                   ب- سن               ج - نژاد                          د- فصل

 

  1. اگر در سالم سازی حرارتی شیر پنیر سازی ، زمان انعقاد طولانی گردد ، علت چه می تواند باشد ؟

الف- عدم شرکت میسلها در ایجاد کمپلکس           ب- ایجاد کمپلکس بین کاپا و بتا لاکتوگلوبولین

ج- خنک کردن فوری شیر                              د- تجاوز دمای حرارت دادن شیر از 85 درجه

 

  1. کاهش راندمان و تلخی در پنیر به چه علت است ؟ 

الف- جدا شدن بتا کازئین از میسل و وارد شدن آن به سرم شیر

 ب – نگهداری شیر در دمای کمتر از 6 درجه سانتیگراد

ج- افزایش درجه هیدراتاسیون میسل                                           

 د- شیر نامرغوب زمستانه

 

  1. کدام جمله نادرست است ؟

الف- هرچه شیر حرارت ببیند قدرت لخته کاهش می یابد

ب- حرارت زیاد همه پروتئینها را از بین می برد

ج-برای انعقاد کازئین در دمای 140 درجه سانتیگراد 20-10 دقیقه زمان لازم است

د- در صفر درجه سانتیگراد ذرات میسل فلوکوله می شوند

 

  1. علت عدم تحمل لاکتوز چیست ؟

الف- عدم وجود آنزیمهای تجزیه کننده قند                      ب- عدم وجود پروتئین تک یاخته ای

ج- عدم وجود بتا گالاکتوزیداز                                   د- ژنتیک و عادت نوشیدن شیر