ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
این اولین سوالی است که بچه ها از من می پرسند !
و البته سوال مهمی است .
باید توجه داشته باشید که امروزه روز هر کس کنکور ارشد قبول می شود همان شب اول اقدام به انتشار کتاب و یا نوشتن جزوه می نماید و بعد این معجون را به عنوان منبع کنکور به شما معرفی می نماید . آگاه باشید که فریب نخورید .
کنکور رشته علوم و صنایع غذایی یک امتحان جامع و نسبتاْ سنگین است .
شما باید ۱۳ درس مهم و پر نکته را امتحان بدهید .
زبان تخصصی -ریاضی - شیمی مواد غذایی - میکروبیولوژی- تکنولوژی غلات - تکنولوژی لبنیات - تکنولوژی قند - تکنولوژی روغن - تکنولوژی کنسرو - اصول نگهداری مواد غذایی - اصول مهندسی صنایع غذایی - اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی .
حتی تایپ کردن این عناوین هم زمان بر است !
خودتان قضاوت کنید در یک فرصت ۶-۵ ماهه چقدر زمان برای تلف کردن وجود دارد ؟ چقدر وقت داریم تا جزوه اضافه بخوانیم .
البته من منکر این نیستم که هر کتابی ارزش یک بار خواندن را دارد اما این کار برای زمان دانشجویی است . در فرصت کنکور فقط باید منابع اصلی را خواند .