کدام جزوه کدام کتاب ؟

این اولین سوالی است که بچه ها از من می پرسند ! 

و البته سوال مهمی است . 

باید توجه داشته باشید که امروزه روز هر کس کنکور ارشد قبول می شود همان شب اول اقدام به انتشار کتاب و یا نوشتن جزوه می نماید و بعد این معجون را به عنوان منبع کنکور به شما معرفی می نماید . آگاه باشید که فریب نخورید . 

کنکور رشته علوم و صنایع غذایی یک امتحان جامع و نسبتاْ سنگین است . 

شما باید ۱۳ درس مهم و پر نکته را امتحان بدهید .  

زبان تخصصی -ریاضی - شیمی مواد غذایی - میکروبیولوژی- تکنولوژی غلات - تکنولوژی لبنیات - تکنولوژی قند - تکنولوژی روغن - تکنولوژی کنسرو - اصول نگهداری مواد غذایی - اصول مهندسی صنایع غذایی - اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی . 

حتی تایپ کردن این عناوین هم زمان بر  است ! 

خودتان قضاوت کنید در یک فرصت ۶-۵ ماهه چقدر زمان برای تلف کردن وجود دارد ؟ چقدر وقت داریم تا جزوه اضافه بخوانیم . 

البته من منکر این نیستم که هر کتابی ارزش یک بار خواندن را دارد اما این کار برای زمان دانشجویی است . در فرصت کنکور فقط باید منابع اصلی را خواند .