نمونه سوال تکنولوژی لبنیات

اگر به لبنیات مسلط هستید به پاسخ این سوالات فکر کنید:


با ثبات ترین خصوصیت فیزیکی شیر کدام است؟

چرا در صورتی که شیر خام به مدت طولانی، برای مثال بیشتر از 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتیگراد نگه داشته شود برای پنیر سازی مناسب نیست؟

کدام ترکیب، به عنوان طعم ماست شناخته می شود؟

کدام مورد، موجب پراکنده بودن میسل کازئین در شیر می شوند؟

کدام مورد به عنوان مهترین عامل در صنعت، جهت افزایش ویسکوزیته خامه صبحانه استفاده می شود؟

مهمترین مزیت مایه پنیر های میکروبی نسبت به رنین چیست؟

قابلیت انعقاد انزیمی کدام نوع شیر بیشتر است؟

مهمترین مزیت شستشوی کره چیست؟

نقش ثانویه استارتر در پنیر مربوط به چیست؟

در کارخانجات شیر، مخرن ابتدایی خط پاستوریزاسیون چه نام دارد؟