ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
سلام خسته نباشید خانم بهمنش من ترم 4صتایع غذایی ام و می خوام از این تابستان شروع کنم واسه ارشد خوندن معدل ام 16/25است کتابای مرجع مثل میکروب جی و شیمی دمان را تهییه کردم فقط نمیدونم چه جوری میکزوب را شروع کنم میشه راهنماییم کنید اگه میشه کتاب دیکشنری صتایع غذایی ام معرفی کنید لطفا هدفم تربیت مدرس فقط مرسیییییییییییی
سلام
از ترم ٤ بهتره زبان تخصصی و عمومى ات را هم تقویت کنى.
اگر میکروب عمومى ات خوب نیست اول آن را تقویت کن .
گرم مثبت ها و منفی ها ، اکسیداز مثبت و منفی ،.... را یاد بگیر .