خانه عناوین مطالب تماس با من

کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی

مشاوره

کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی

مشاوره

درباره من

دکترای صنایع غذایی- بیوتکنولوژی.کارشناسی ارشدصنایع غذایی-بیوتکنولوژی.کارشناسی مهندسی علوم و صنایع غذایی.کارشناسی معماری-معماری ادامه...

روزانه‌ها

همه
  • فروشکاه تخصصی صنایع غذایی
  • وب سایت تخصصی صنایع غذایی وب سایت تخصصی صنایع غذایی

پیوندها

  • سایت سازمان سنجش
  • معمار امروز
  • وب سایت تخصصی صنایع غذایی
  • فروشگاه تخصصی صنایع غذایی

دسته‌ها

  • آداب زندگی یک دانشجوی باکلاس ! 21
  • مطالبی که در دانشگاه نمی خوانید 11
  • مشاوره کنکور کارشناسی ارشد 113
  • تست و نمونه سوال 26
  • تلفن مشاوره : ۷۷۸۰۹۷۵۱-۰۲۱ 93
  • درصدها و رتبه های ارشد سراسری 99
  • آموزش گام به گام شیمی مواد 9
  • خدمات اینترنتی و غیرحضوری 13
  • درصدهای ارشد دانشگاه آزاد 16
  • پاسخ به سوالات 609
  • منابع 50
  • قبولی در دکترای صنایع غذایی 73
  • تغییر رشته 49
  • غلات 3
  • درد دل 24
  • جزوات ناکارآمد 20
  • إظهار لطف دانشجویان 54
  • مرا عصبانی کردی 10
  • انتخاب رشته دانشکاه آزاد 84
  • حال روحی بعد از کنکور 6
  • کمک به انتخاب رشته ی سراسری 72

برگه‌ها

  • شرایط شرکت در کلاسهای تضمینی
  • جزوه ی کمک آموزشی
  • زبان تخصصی صنایع غذایی
  • فروش کتاب و جزوه
  • مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی

جدیدترین یادداشت‌ها

همه
  • [ بدون عنوان ]
  • [ بدون عنوان ]
  • [ بدون عنوان ]
  • مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی- محمدرضا
  • مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی- فاطمه
  • مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی- مریم
  • [ بدون عنوان ]
  • جزئیات مصاحبه آزمون دکتری 96 دانشگاه آزاد
  • [ بدون عنوان ]
  • [ بدون عنوان ]
  • مشاوره کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی- نازنین
  • مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی- مائده
  • مشاوره کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی-امیرحسین
  • مشاوره کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی- عرفان
  • مشاوره کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی- علیرضا کشاورز

نویسندگان

  • دکتر بهمنش 1854

بایگانی

  • مرداد 1397 1
  • فروردین 1397 2
  • آذر 1396 3
  • خرداد 1396 5
  • اردیبهشت 1396 10
  • فروردین 1396 1
  • بهمن 1395 3
  • مهر 1395 9
  • شهریور 1395 9
  • مرداد 1395 14
  • تیر 1395 1
  • اسفند 1394 5
  • بهمن 1394 2
  • دی 1394 4
  • آذر 1394 2
  • آبان 1394 11
  • مهر 1394 10
  • شهریور 1394 16
  • مرداد 1394 20
  • تیر 1394 13
  • خرداد 1394 7
  • اردیبهشت 1394 3
  • فروردین 1394 1
  • اسفند 1393 5
  • بهمن 1393 4
  • دی 1393 11
  • آذر 1393 11
  • آبان 1393 22
  • مهر 1393 4
  • شهریور 1393 22
  • مرداد 1393 32
  • خرداد 1393 3
  • اردیبهشت 1393 2
  • فروردین 1393 18
  • اسفند 1392 64
  • بهمن 1392 36
  • دی 1392 9
  • آذر 1392 6
  • آبان 1392 23
  • مهر 1392 20
  • شهریور 1392 58
  • مرداد 1392 41
  • تیر 1392 77
  • خرداد 1392 28
  • اردیبهشت 1392 171
  • فروردین 1392 33
  • اسفند 1391 56
  • بهمن 1391 63
  • دی 1391 50
  • آذر 1391 38
  • آبان 1391 47
  • مهر 1391 77
  • شهریور 1391 96
  • مرداد 1391 23
  • تیر 1391 38
  • خرداد 1391 58
  • اردیبهشت 1391 15
  • فروردین 1391 35
  • اسفند 1390 45
  • بهمن 1390 14
  • دی 1390 23
  • آذر 1390 17
  • آبان 1390 28
  • مهر 1390 79
  • شهریور 1390 70
  • مرداد 1390 1
  • تیر 1390 9
  • خرداد 1390 4
  • اردیبهشت 1390 1
  • فروردین 1390 3
  • اسفند 1389 7
  • بهمن 1389 5
  • دی 1389 4
  • آذر 1389 2
  • آبان 1389 6
  • مهر 1389 5
  • شهریور 1389 4
  • مرداد 1389 13
  • تیر 1389 12
  • خرداد 1389 20
  • اردیبهشت 1389 18
  • فروردین 1389 16

تقویم

مرداد 1397
ش ی د س چ پ ج
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

آمار : 807214 بازدید Powered by Blogsky

عناوین یادداشت‌ها

  • نمونه سوالات بسته بندی دوشنبه 31 خرداد‌ماه سال 1389 23:40
    اینها هم یک سری سوال پایان ترم بسته بندی از دانشگاه دامغان ! چه می کنه این استاد جعفر پور !!! 1-در مورد بسته های چروک پذیر (شیرینک Shrink) چه می دانید ؟(1 نمره) 2- در مورد دربهای خاردار ، سوئینگ استاپر و دربهای تاجی شکل ظروف شیشه ای چه میدانید؟ (۱/۵ نمره) 3-ورق Tin plate (TP) چیست؟(75/0 نمره) 4-پسیویشن passivation...
  • یک سری سوال پدر مادر دار قند ! دوشنبه 31 خرداد‌ماه سال 1389 23:27
    اینها سوالات میان ترم بچه های دانشگاه ورامین است . ضمن ابراز همدردی با این عزیزان شما را در غم آنها شریک می کنم . اگر توانستید به این سوالات در ادامه مطلب پاسخ دهید : 1- یک نوع ابنبات مغزدار با طعم میوه متشکل از پوسته آبنباتی و مغزی مایع است ، فرمولاسیون آبنبات پوسته آن به شرح زیر است: شکر 50%، شربت گلوکز با بریکس...
  • هشدار برای کبرا یازده یا توصیه های ایمنی! دوشنبه 31 خرداد‌ماه سال 1389 01:39
    سازمان آموزش و پرورش شهر تهران با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به فعالیت آموزشگاههای آزاد هشدار داد. در این اطلاعیه آمده: مؤسسات آموزشی که تحت عناوین تضمینی به صورت مختلط یا اعزام مدرس به منازل فعالیت می‌کنند، غیرمجاز بوده و اغلب فاقد صلاحیتهای لازم آموزش و پرورش هستند که صرفاٌ با هدف سودجوئی تأسیس شده و نوع کار آنها نیز با...
  • به چشم ببینید که رقابت دانشگاه سراسری چقدر فشرده است . شنبه 29 خرداد‌ماه سال 1389 21:12
    امروز خانم یا آقای متعجب درصدهای دانشگاه سراسری خود را برایم فرستاده بود و پرسیده بود : نمره کل من 5411 شده ولی رتبه ام 661 شده میشه بگید چرا با اینکه نمره کل من بیشتره سهمیه هردو هم ازاد است چرا رتبه من بیشتر شده؟؟؟؟!!!! حالا در اینجا کارنامه ایشان و رتبه ۶۱۳ و ۶۶۱ و۶۹۱را برایتان منتشر می کنم و بعد روی آن مقایسه را...
  • به چشم ببینید رقابت در دانشگاه سراسری چقدر فشرده است ! شنبه 29 خرداد‌ماه سال 1389 21:07
    امروز خانم یا آقای متعجب درصدهای دانشگاه سراسری خود را برایم فرستاده بود و پرسیده بود : نمره کل من 5411 شده ولی رتبه ام 661 شده میشه بگید چرا با اینکه نمره کل من بیشتره سهمیه هردو هم ازاد است چرا رتبه من بیشتر شده؟؟؟؟!!!! حالا در اینجا کارنامه ایشان و رتبه ۶۱۳ را برایتان منتشر می کنم و بعد روی آن مقایسه را انجام می...
  • دوره های مشاوره من جمعه 28 خرداد‌ماه سال 1389 20:00
    بسیاری از عزیزانی که از این وبلاگ بازدید کرده اند از من در مورد شروع دوره های مشاوره کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی سوال پرسیده اند . باید عرض کنم اکنون یعنی اوایل تیرماه زمان مناسبی برای شروع درس خواندن است . برای مشاوره حضوری هم با شماره همیشگی من 77809751-021 تماس بگیرید .
  • زبان عمومی سه‌شنبه 25 خرداد‌ماه سال 1389 23:16
    اغلب دانشجویان اسم کتاب 504 رو شنیده اند ولی به طرفش نمی روند. این کتاب کلاً 42 درس دارد و ویژه کسانی است که می خواهند کنکور سراسری شرکت کنند . در ادامه درس اول این کتاب را که من خودم به صورت فلش کارت درآورده ام برایتان درج می کنم . انواع دیگر این فلش کارت هم در بازار موجود است که همگی سودمند هستند ولی سعی کنید از...
  • زبان تخصصی دوشنبه 24 خرداد‌ماه سال 1389 16:31
    سعی کنید این متن را ترجمه کنید برای یاد گرفتن زبان تخصصی ابتدا چند بار متن را بخوانید و تا می توانید از ترجمه لغت به لغت خودداری نمایید. اگر فکر می کنید زبان در حد صفر هستید یک بار متن را بخوانید . مطمئنا هیچ چیزی متوجه نمی شوید . ایرادی ندارد بدون استفاده از دیکشنری دوباره متن را بخوانید . تا سه بار این کار را تکرار...
  • خوشحالم که حالت اینقدر گرفته شد جوجه کلاهبردار ه ترسو!!! شنبه 22 خرداد‌ماه سال 1389 20:16
    خوشحالم که حالت اینقدر گرفته شد جوجه کلاهبرداره دختر نمای ترسو!!! امروز از ساعت ۱۶:۱۶ تا ساعت ۱۷:۲۳ یکی از همان کسانی که قسمت پایانی یادداشت ( آموزشگاههای پر آوازه ) را در موردش نوشته بودم از وبلاگم بازدید کرده بود و تعداد تقریباْ ۴۰ تا نظر چرت و پرت گذاشته بود !!! جالب اینکه از اسامی مستعار استفاده کرده و حتی جرات...
  • درصدهای یک دانشجوی مجاز اعلام شده صنایع غذایی با رتبه ۶۱۳ ! چهارشنبه 19 خرداد‌ماه سال 1389 18:31
    این هم درصدهای یک دانشجوی عالی و درس خوان در کنکور سراسری کارشناسی ارشد صنایع غذایی ۸۹ . بچه ها امسال رقابت کنکور بسیار شدید بود . درصدهای این دوست عزیز من نشان می دهد که وی با تکیه بر دانش خود در کنکور شرکت کرده و آن چه را که اموخته بوده ارائه کرده است . ای کاش زودتر با من اشنا می شد تا روشی را به او آموزش می دادم که...
  • بچه ها درس خواندن را شروع کنید دوشنبه 17 خرداد‌ماه سال 1389 21:58
    متقاضیان محترم کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی توجه داشته باشند که آزمون سراسری اواخر بهمن برگزار می شود و تا چشم به هم بگذارید کنکور رسیده . کسانی که در آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه سراسری نتیجه گرفته اند از تابستان درس خواندن را شروع کرده اند . وقتتان را هدر ندهید و درس خواندن را شروع کنید .
  • نمایشگاه sial فرانسه پنج‌شنبه 13 خرداد‌ماه سال 1389 21:14
    نمایشگاه دو سالانه sial با قدمتی حدود 50 سال ،‌ به عنوان یکی از معتبرترین و وسیعترین نمایشگاههای تخصصی بین المللی صنایع غذایی جهان شناخته می شود . در دوره گذشته (‌ سال 2008 )‌این نمایشگاه میزبان 5500 شرکت از 19 بخش مختلف این صنعت از 101 کشور جهان بوده است که بیش از 80٪ این تعداد ، از کشورهایی سایر فرانسه بوده اند ....
  • اخبار نمایشگاه اگروفود پنج‌شنبه 13 خرداد‌ماه سال 1389 20:54
    نمایشگاه اگروفود امسال تفاوتهایی با سالهای گذشته داشت . اولین تفاوت این بود که در بدو ورود به نمایشگاه می بایست اطلاعات شخصی و کاری خود را در برگه ای که از قبل توسط هیات اجرایی نمایشگاه تهیه شده بود اعلام می کردید در این برگه می بایست بازدید کنندگان نام ،‌ نام خانوادگی ،‌میزان تحصیلات ،‌ شغل و علت بازدید از نمایشگاه...
  • آموزشگاههای پر آوازه چهارشنبه 5 خرداد‌ماه سال 1389 00:08
    همه ساله با شروع فصل تابستان با تبلیغات رنگارنگ آموزشگاههایی روبه رو می شوید که به شما قول قبولی ۱۰۰٪ ! تضمینی و ... می دهند !!! اما بیشتر دانشجویان پس از پرداخت مبالغ میلیونی برای حداکثر سه ماه همان دانشجوی قبلی هستند و با رتبه های ۳۰۰۰ و ۴۰۰۰ و ... که قبلاْ برایتان منتشر کرده ام از ادامه تحصیل باز می مانند که هیچ !...
  • پرسپولیسی های عزیز تبریک ! سه‌شنبه 4 خرداد‌ماه سال 1389 00:56
    مسعود عزیز متاسفانه من حامی تیم خاصی نیستم ولی از صمیم قلب قهرمانی تیم پرسپولیس رو در جام حذفی به تو و همه طرفداران این تیم تبریک می گم ولی باهات موافقم انصافاْ گزارشگری جواد خیابانی افتضاح بود !!!
  • خبر کوتاه : آزمون دانشگاه آزاد اسلامی ۸۹ در دامغان دوشنبه 3 خرداد‌ماه سال 1389 14:46
    در آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی سال ۸۹ دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ۴۰۰ نفر شرکت کننده حضور داشته اند .
  • تاریخ نمایشگاه اگروفود دوشنبه 3 خرداد‌ماه سال 1389 14:34
    قابل توجه عزیزانی که مرتباْ از من در مورد تاریخ نمایشگاه سوال می کردند ! بالاخره انتظارها به پایان آمد !!! نمایشگاه اگروفود روزهای ۱۲-۱۱-۱۰-۹ خرداد در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می شود !
  • به مناسبت نمایشگاه اگروفود ! دوشنبه 3 خرداد‌ماه سال 1389 14:32
    به این سخن توجه کنید : در روز قیامت گروهـی را بـرای محاسبه می آورند که اعمال نیک آنان ماننـد کـوههای تهامه بر روی هـم انباشته است امـا فرمان می رسد که به آتـش برده شوند اینها کسانی هستند که در دنیا نماز می خـواندند و روزه می گرفتند و قسمتی از شب را در عبـادت بــه سـر می بردند اما همیـن که چیزی از دنیا به آنها عرضه می...
  • درصدهای رتبه ۱۳۳۸ کنکور کارشناسی ارشد سراسری صنایع غذایی ۸۹!!! شنبه 1 خرداد‌ماه سال 1389 18:34
    این هم درصدهای یک دانشجوی سال چهارم دانشگاه آزاد اسلامی : نتیجه در سهمیه آزاد آخرین رتبه مجاز در سهمیه رتبه داوطلب بدون سهمیه رتبه داوطلب در سهمیه نمره کل گرایش غیر مجاز 803 ۱۳۳۸ لطفاْ شما هم درصدهای خود را برای عبرت دیگران بفرستید . من آن را بدون نام منتشر می کنم . نمره به درصد نام درس ۷/۸ زبان عمومی وتخصصی ۲/۲...
  • درصدهای رتبه ۴۳۱۳ کنکور کارشناسی ارشد سراسری صنایع غذایی ۸۹!!! شنبه 1 خرداد‌ماه سال 1389 18:23
    این درصدهای یکی از دانشجویان سال سوم است که برای من فرستاده تا برای کسانی که ناامید از ادامه تحصیل هستند چاپ کنم !!! با تشکر از این دوست عزیز شما در ذیل شاهد یک افتضاح واقعی خواهید بود . ان شاءالله سال آینده دوباره درصدهای این دوست عزیز را چاپ می کنم و شما به صورت عینی معنی پیشرفت را خواهید دید . بنابراین اگر درس...
  • شروع دوره های مشاوره من پنج‌شنبه 30 اردیبهشت‌ماه سال 1389 22:45
    بسیاری از علاقمندان از من خواسته بودند تا تاریخ شروع دوره های آمادگی کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی سال ۹۰ را اعلام نمایم . به استحضار کلیه متقاضیان می رسانم از هر زمان که تصمیم گرفتید برای کنکور درس خواندن را شروع نمائید من برنامه ریزی برای شما را آغاز می کنم . ویژگی برنامه ریزی من این است که هر دانشجو برنامه مختص...
  • چرا بسته های چیپس باد کرده است ؟ پنج‌شنبه 30 اردیبهشت‌ماه سال 1389 14:58
    هنگام خرید چیپس دیده اید که بسته باد کرده است و به نظر می رسد کارخانه به جای چیپس باد می فروشد ولی اینطور نیست ! بسته های چیپس پس از قرار گرفتن ورقه های چیپس در آن با گاز نیتروژن پر می شوند . این بدان علت است که از طریق طعم چیپس جلوگیری شود و در هنگام حمل و نقل ورقه های نازک چیپس کمترین آسیب را ببینند .
  • نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه سراسری سه‌شنبه 28 اردیبهشت‌ماه سال 1389 22:08
    تلفن مشاوره در زمینه کلیه کنکورهای کارشناسی ارشد صنایع غذایی ۲۲۸۹۶۰۵۵ -۰۲۱ جمعه 31/2/89 نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه سراسری اعلام می شود و کسانی که مجاز اعلام می شوند می توانند انتخاب رشته نمایند !!!
  • معجزه ریاضی در کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی یکشنبه 26 اردیبهشت‌ماه سال 1389 22:09
    میم - ز را به خاطر می آورید ؟(‌ همان کسی که ۳۰ فروردین به من مراجعه کرد و من یادداشت سندرم سوپرمن را در وصفش نوشتم !!) میم - ز وقتی به من مراجعه کرد عنوان نمود که قصد ندارد سوالات ریاضی جواب بدهد و وقتی کارنامه های قبولی های سال گذشته خود را به او نشان دادم خوشبختانه نظرش تغییر کرد و با جدیت از ۵ اردیبهشت به کلاس...
  • اخبار داغ کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی آزاد ۸۹ یکشنبه 26 اردیبهشت‌ماه سال 1389 21:58
    قرار بود شنبه شب با اخبار داغ کنکور در خدمت شما باشیم ولی تا یک ساعت پیش سیل تلفنهای بچه ها بود که به من می شد و نظرات من را در مورد پیش بینی نتیجه کنکورشان می خواستند !!! به هر حال کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی ۸۹ هم روز گذشته در یک نوبت بعد از ظهر برگزار شد ! آزمون ساعت ۱۶ در حوزه های امتحانی مختلف که بچه ها به...
  • تشکر پنج‌شنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1389 11:25
    مدیریت محترم اصفهان وب ، ایکسکو ، یاسر ، احمد ، مهدی ، مژده ، محمد ، فاطمه ، شهروز ، مریم عزیز از همه شما سپاسگزارم .
  • آمار قبول شدگان من پنج‌شنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1389 11:04
    دیروز یکی از دانشجویان دامغان تماس گرفت و آمار قبول شدگانی که من مشاورشان بوده ام را می خواست و من تازه متوجه شدم که از قبولی هایم چیزی در این وبلاگ ننوشته ام . برای علاقمندان باید بگویم که ممکن است کمی عجیب به نظر برسد ولی تا به امروز تمام کسانی که به من مراجعه کرده اند در کنکور کارشناسی ارشد قبول شده اند و اسم ، عکس...
  • محل آزمون کنکور کارشناسی ارشد ۸۹( دانشگاه آزاد ) پنج‌شنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1389 10:52
    شنبه ساعت ۱۶ کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی رشته صنایع غذایی برگزار می شود . امسال بر خلاف سالهای گذشته این آزمون یک نوبته است ! حوزه امتحانی خانمهایی که علوم و تحقیقات را انتخاب کرده اند : واحد تهران جنوب - دانشکده مهندسی صنایع(مهینیه)واقع در خیابان انقلاب-بعد از پل چوبی-خیابان گرامی-خیابان شهید...
  • کارشناسی ارشد صنایع غذایی بهتر است یا زندگی ؟ شنبه 18 اردیبهشت‌ماه سال 1389 16:24
    به این خبر دقت کنید : آفتاب :یک دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی بعد از ظهر روز گذشته ، خود را از بالای ساختمان خوابگاه شش طبقه به طرف پایین پرت کرد و در دم جان باخت. حدود ساعت 45 :18روز شنبه، دانشجویان خوابگاه شماره 11 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران واقع در خیابان یوسف آباد با صدای فریادهای یکی از دانشجویان خود...
  • تعدادی سوال تکنولوژی کنسرو جمعه 17 اردیبهشت‌ماه سال 1389 15:42
    1-در فساد سولفیدی کنسروها ، بروز چه پدیده هایی متداول تر است ؟ الف- سیاه شدن جداره قوطی و متورم شدن آن ب- سیاه شدن جداره قوطی و بوی تند H2S ج- تورم قوطی و تغییر رنگ محصول د- تورم قوطی و ترشیدگی محصول 2-فرآیند IQF در مورد چه محصولاتی و با چه هدفی کاربرد دارد ؟ الف- به منظور انجماد محصولاتی با قطعات کوچک به صورت منفرد...
  • 1854
  • 1
  • ...
  • 58
  • 59
  • 60
  • صفحه 61
  • 62