فولیا - رحمان - سپیده - نازلی - اسنومن - توتان خامون !!!! - رویا - بابک
به نامه های شما پاسخ داده شد .
بازهم به وبلاگ خود سربزنید .
راستی پوریا حالت چطوره ؟
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
1- گاز خروجی از کوره های آهک با کدامیک از سوختهای زیر دارای بیشترین درصد CO2 می باشند ؟
الف- گاز طبیعی ب- مازوت ج- نفت د- کک
۲- در چه مواقعی کربنات سدیم به شربت چغندر در خط تولید شکر اضافه می شود ؟
الف- افزودن در هیچ مورد توصیه نمی شود ب- افزودن در تمام موارد ضروری است
ج- زمانی که قلیاییت طبیعی شربت کم است د- زمانی که قلیاییت طبیعی شربت زیاد نیست
۳- در کدام یک از انواع دیفوزیون گرم کردن اختصاصاً به کمک ژاکتهای بخار تامین می شود ؟
الف- Buckau wolf ب-R.T ج-B.M.A د-D.D.S
۴- در ارزیابی کیفیت خلال طول 100 گرم خلال ، با چه مشخصه ای تعریف می شود ؟
الف- عدد سوئدی ب- عدد سیلین ج- عدد موسی د- عدد سوتیراژ
۵- فیلتر خلاء در کدامیک از بخشهای زیر در تکنولوژی قند غالباً به کار می رود ؟
الف- خروجی دکانتور ب- خروجی اشباع 2
ج- خروجی شربت دیفوزیون د- خروجی آهک خور مقدماتی
پاسخ در ادامه مطلب
ادامه مطلب ...فولیا - رحمان - سپیده - نازلی - اسنومن - توتان خامون !!!! - رویا - بابک
به نامه های شما پاسخ داده شد .
بازهم به وبلاگ خود سربزنید .
راستی پوریا حالت چطوره ؟
اگر کتاب 19 سال کنکور کارشناسی ارشد سجاد عبدی را خریداری کردید این اشکالات را تصحیح کنید .
نگران نباشید این کتاب کم غلط ترین کتابی است که من دیده ام و توضیحاتش هم خوب و مفید است . تعدادی کتاب تست در بازار هست که نباید تهیه کنید و من نمی خواهم نامشان را ببرم .اگر در مورد خرید کتابی شک داشتید نامش را ایمیل کنید تا بگویم بخریدش یا نه .
این توصیه را جدی بگیرید . چون اگر تستی را بلد نباشید جواب نمی دهید اما اگر اشتباه یاد بگیرید نمره منفی می گیرید . بنابراین حواستان را جمع کنید و هر کتابی را نخرید .
False => true
Chemistry :
109)4=>3
167)4=>1
189)2=>1
221)4=>3
347) 4=> 1
540)3=>4
M.O:
157)3=>1
197)1=>2
242)3=>4
420)4=>3
Principles of Preservation:
14)4=>3
98)3=>2
Oil and fat tech
185)4=>3
187)3=>2
Sugar tech
98)1=>2
116)0=>2
Dairy tech:
3)4=>3
95)1=>2
Cereal tech:
104)1=>3
شورتنینگ های چند منظوره (multi-purpose shortenings) فراورده هایی روغنی هستند که به علت خصوصیات ویژه خود در تولید محصولات آردی - تنوری، قنادی و سرخ کردن مواد غذایی در صنایع غذایی مورد توجه خاص هستند.
شورتنینگ ها یکی از عوامل اصلی ورود اسیدهای چرب ترانس به رژیم غذایی مصرف کنندگان هستند و ارتباط دریافت اسیدهای چرب ترانس با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ثابت شده است.