یک جمله پندآموز برای جویندگان کار و شاغلین

به این جمله خوب فکر کنید :  

کسی که به اندازه دستمزدش کار کند هرگز پیشرفت نخواهد کرد ! 

 

خبر جدید از سهمیه ها

پس از درج خبر در مورد سهمیه های کنکور کارشناسی ارشد یک مقام بلند پایه این خبر را ارسال کرد . ضمن تشکر از ایشان توجه شما را به آن جلب می کنم توجه داشته باشید این خبر مربوط به دانشگاه سراسری است نه آزاد :  

ادامه مطلب ...

سندروم سوپر من ۲

امسال درس نخونده رتبم ۹۰۰ شده پس سال دیگه حتماْ زیر صد می گیرم .  

هرگاه این جمله یا جملات مشابه این در فکرتان نقش بست مطمئن باشید به سندروم سوپر من مبتلا شده اید و حتماْ در پی درمان باشید . ( اگر نمی دانید سندروم سوپر من چیه به پست سندروم سوپر من (۱) در آرشیو فروردین ماه مراجعه کنید )

عموماْ ۹/۹۹ درصد بچه ها بعد از یک سال دچار افت تحصیلی می شوند . همیشه شانس اول قبولی با کسانی است که دانشجوی سال آخر و درحال تحصیل هستند . 

من هنوز در مورد چرایی این مسئله در حال تحقیق هستم اما شما بدانید اگر امسال رتبه خوبی گرفته اید اگر برای سال دیگر بهتر و سخت تر درس نخوانید رتبه چندین برابر بدتر در انتظارتان خواهد بود . متاسفم که مجبورم تلخ صحبت کنم ولی یک مشاور باید این حرف را به شما بزند :  

افت تحصیلی به سراغ همه می آید حتی شما دوست عزیز باهوش ! 

خدمات من

این مطلب توسط نویسنده‌اش رمزگذاری شده است و برای مشاهده‌ی آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.

درصدها و رتبه های تک رقمی کنکور برگزارشده در اسفند 86

 بسیاری از بچه ها از من خواستند تا درصدهای رتبه های تک رقمی را نیز در این وبلاگ قرار بدهم . من زیاد با این کار موافق نبودم چون این اطلاعات همانطور که توسط داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی مشاهده می شود به دست کلاهبردارانی که قبلاً درباره شان صحبت کرده و باز هم می کنم نیز می افتد و ممکن است ادعا کنند که این ها شاگردانشان بوده اند و یا با استفاده از این آمار و ارقام خود را مطلع و در باغ نشان بدهند ، اما از آنجایی که هدف من راهنمائی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی است این مطالب را منتشر می کنم . لطفاً شما هم بدجنسی را کنار بگذارید و این وبلاگ را به دوستانتان معرفی نمائید تا به بیراهه نروند و گرفتار کلاهبرداران حرفه ای و ناشی نشوند . 

این رتبه ها مربوط به کنکور برگزار شده در اسفند 86 است یعنی این قبول شدگان مهر ماه 87 وارد دانشگاه شده اند .

 

نمره به درصد  

رتبه ۲

معدل ۰۵/۱۸

نمره به درصد  

رتبه ۳

معدل ۰۱/۱۲

نمره به درصد  

رتبه۴

معدل ۴۷/۱۶

نام درس

۴۲/۲۲

۵۵/۵۵

55/55

زبان عمومی وتخصصی

۲۱/۱۱

۸۲/۲۲

36/66

ریاضیات

۷۸/۸۸

۶۰/۰۰

81/11

شیمی موادغذائی

۸۶/۶۶

۵۲/۲۲

81/11

میکروبیولوژی موادغذائی

۷۸/۸۸

۸۸/88

68/88

تکنولوژی موادغذائی

۶۸/۸۸

40/00

55/55

اصول طراحی ومهندسی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نمره به درصد  

رتبه 5 

معدل 47/16

نمره به درصد  

رتبه 6

معدل 71/16

نمره به درصد  

رتبه7

معدل ۱۶

نام درس

34/44

17/77

27/77

زبان عمومی وتخصصی

35/55

55/55

38/88

ریاضیات

77/77

74/44

82/22

شیمی موادغذائی

7۶/۶۶

77/77

88/88

میکروبیولوژی موادغذائی

71/11

68/88

73/33

تکنولوژی موادغذائی

66/66

68/88

50/00

اصول طراحی ومهندسی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

شما هم اگر در کنکور شرکت کرده اید درصدها و رتبه خود را برای این وبلاگ بفرستید . دیدن کارنامه ها به داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی بسیار کمک خواهد کرد .

روز پدر مبارک

ولادت با سعادت مولای متقیان حضرت علی ( ع ) بر عموم شیعیان جهان گرامی باد .   

 

Go to fullsize image

سهمیه ها در کنکور تحصیلات تکمیلی


برای اطلاع از چگونگی استفاده از سهمیه ها به ادامه مطلب بروید : 

 


ادامه مطلب ...

درصدهای رتبه یک سال ۸۸ (پارسال)

این هم درصدهای رتبه یک کارشناسی ارشد صنایع غذایی در سال ۸۸ که الهام عزیز برایمان فرستاده : 

نتیجه در سهمیه آزاد
آخرین رتبه مجاز در سهمیه
رتبه داوطلب بدون سهمیه
رتبه داوطلب در سهمیه
نمره کل
گرایش
 مجاز
 
۱

 

لطفاْ شما هم درصدهای خود را برای عبرت دیگران بفرستید . من آن را بدون نام منتشر می کنم .

نمره به درصد
نام درس
۳

زبان عمومی وتخصصی

۵۰

ریاضیات

۶۲

شیمی موادغذائی

۸۲

میکروبیولوژی موادغذائی

۶۱

تکنولوژی موادغذائی

۶۰
اصول طراحی کارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

 

درصدهای رتبه ۴۴۹

این هم درصدهای رتبه ۴۴9 امسال :

نتیجه در سهمیه آزاد
آخرین رتبه مجاز در سهمیه
رتبه داوطلب بدون سهمیه
رتبه داوطلب در سهمیه
نمره کل
گرایش
 مجاز
 ۴۵۲
۴۴۹ 
۶۰۳۱

 

لطفاْ شما هم درصدهای خود را برای عبرت دیگران بفرستید . من آن را بدون نام منتشر می کنم .

نمره به درصد
نام درس
۲۰/۰۰

زبان عمومی وتخصصی

۳۲/۲۲

ریاضیات

۴۱/۳۳

شیمی موادغذائی

۳۶

میکروبیولوژی موادغذائی

۳۴/۰۹

تکنولوژی موادغذائی

۲۱/۳۳
اصول طراحی کارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

 

روش های کاهش دغدغه های فکری وموانع درس خواندن وافزایش تمرکز

عنوان نامه

روش های  کاهش دغدغه های فکری وموانع درس خواندن

متن نامه

خیلی  ببخشید فکر بنده به گونه ای افراطی  مشغول مسایل حاشیه ای است لطفا راهی برای رهایی من از این        دغدغه های فکری بیابید.

این نامه یکی از دوستان شماست که امروز به دستم رسید . ادامه مطلب ...