ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
نمونه سوال قند :
1- ترتیب پدید آمدن ترکیبات رنگی در واکنش کاراملیزاسیون قند ساکارز چگونه است ؟
الف- ایزوساکاروزان – کاراملین – کاراملن- کاراملان ب- ایزوساکاروزان- کاراملان – کاراملن – کاراملین
ج- کاراملین – کاراملن – کاراملان – ایزوساکاروزان د- کاراملان – ایزوساکاروزان –کاراملن-کاراملین
2- کدام ترکیب از نظر تصفیه وجداسازی در مراحل تصفیه شربت خام با سایر موارد متفاوت است ؟
الف- کولین ب- نیترات ج- ساپونین د- گلوتامیک اسید
3- تاثیر ملاس زایی کدام ترکیب کمتر است؟
الف- گلوتامین ب- نیتریتها ج- گلوتامیک اسید د- ترکیبات آمونیوم
4- در کدام مورد دیفوزرها از نظر ساختاری مشابهت بیشتری به هم دارند ؟
الف- Olier Diffuser, J-Diffuser
ب- Silver D.D.S.Slope Diffuser,B.M.A.Tower Diffuser
ج- Buckaw – Wolf Tower Diffuser , J-Diffuser
د-Oliver-Morton Diffuser,R.T.Diffuser
5- کدا م مورد در خصوص کشش وزنی شربت خام صحیح است ؟
الف- با کاهش کشش وزنی , درصد قند شربت خام افزایش پیدا می کند
ب- با افزایش کشش وزنی , درصد قند تفاله و درصد قند شربت خام افزایش پیدا می کند
ج- با افزایش کشش وزنی , آب مورد نیاز در دیفبوزر کاهش می یابد
د- با کاهش کشش وزنی شربت, صاف کردن آن در دکانتور بهتر انجام می شود
6- دو محلول قندی – با درصد قندی 65% را در نظر بگیرید , درصورتی که بریکس این محلولها به ترتیب در محلول A و B برابر 85 و 75 باشد کدام موردصحیح می باشد ؟
الف- قند قابل استحصال در هر دو محلول A و B یکسان میباشد
ب- به سبب ناخالصی بیشتر محلول A نسبت به محلول B , قند قابل استحصال آن کمتر می باشد.
ج- سهم ترکیبات غیر قندی در محلول B بیشتر از محلول A بوده ودر نتیجه خلوص آن کمتر است.
د- سهم ترکیبات غیر قندی در محلول A بیشتر از محلول B بوده ودر نتیجه خلوص آن بیشتر است.
7- عمده ترین دلیل در زدن گاز گوگرد (SO2) به آب دیفوزیون و تنظیم pH آن در محدوده 8/5-5/5 کدام است؟
الف- باعث ضدعفونی دیفوزیون می شود
ب- باعث کاهش رنگ شربت خام می شود
ج- باعث جلوگیری از ورود پروتئین به شربت میشود
د- باعث تثبیت پکتین شده و از ورود آن به شربت جلوگیری به عمل می آورد.