مشاوره دکترای صنایع غذایی - شیرین

سلام.وقت بخیر.برای موضوع پایان نامم میخواستم  روی مربای رژیمی کار کنم.اما با چندتا از استادا صحبت کردم نظر خوبی نداشتن.میگن مقاله های خوبی که به درد دکترا بخوره نمیتونه از توش در بیاد.به من استخراج آنتی اکسیدان و بررسی 
اونو پیشنهاد دادن.اما برای من هزینه هم مهمه .به نظر شما هزینه زیادی میخواد؟

سلام
نظر خوبی ندارند چون فکرمی کنند  شیرین کننده یعنی ساخارین و سیکلمات و دی اُل های معمول مثل مالتیتول !!!
برو و بکو می خواهم روی استِویول کار کنم ببین جه می کویند !!!
اینم چند خط راجع به استِویول ، استویا را که می شناسی ؟

Steviol (Truvia, PureVia)

Stevia rebaudiana (sweetleaf) is a plant in the sunflower family widely grown for its sweet leaves. The leaves contain a compound called steviol, which is attached via glycoside linkages to glucose molecules to form stevioside (250-300 times sweeter than sugar) and rebaudioside A (aka rebiana, contains an additional glucose group, 350-450 times sweeter than sugar). The FDA put rebaudioside A on the GRAS list in 2009.