ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
با سلام ممنونم بخاطر قسمت منابع!فقط یه سوال جزوات اساتید زیر کدوماش کافیه واسه سراسری؟روغن:حدادخداپرست/لبنیات:خسروشاهیو مرتضوی/میکروب:خدائیان و فخری شهیدی/غلات:کدیور و خدائیان/نگهداری:کبیری و قدوسی/کنسرو:فخری شهیدی و جزوه پارسه ومعینی/شیمی مواد:فرهوش و حامدی/اینا رو یکی از اساتیدم معرفی کرده خواستم نظر شما رو هم جویا بشم.ممنون از راهنمائیتون.
ننننننننننننننننننننننننننننننننننننه
همونهایی که گفتم .