ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
سلام خانم مهندس. ببخشین میشه در مورد اثر فشار بالا روی اکسیداسیون گوشت چند جمله ای توضیح بدین؟
سلام
فرایند فشار بالا یک فرایند تقریباً جدید است.
امروزه همه به دنبال انجام کمترین فرایند و به دست اوردن بهترین نتیجه هستند . فرایند فشار بالا یا High perssure process نیز به همین منظور طراحی شده است .
در غذاهای اماده یا Easy To Eat یا (ETE ) که از کوشت و مرغ درست شده اند این فرایند سبب از بین رفتن عامل بیماری لیستریوسیس که در اثر الودکی باکتری لیستریا به وجود می اید ،می شود . همجنین سبب افرایش shelf life مواد غذایی می شود .