با سلام و خسته نباشید... من یک سوال دارم: من سال ٩١ امتحان کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی در تبریز به صورت ازمایشی داده بودم و رتبه من ٩٤ شده بود..اولین انتخابم هم همون تبریز بود یعنی بومی اینجام..تو نتایج اولیه که قبول نشدم ولی تو تکمیل ظرفیت دوم شنیدم که تا رتبه ١٥٠ قبول شده ولی من که میرم نتایج رو ببینم بیام میاد که کارنامه ای با این مشخصات وجود نداره!! میکویید جه کنم تا مطمئن بشم که قبول شدم یا نه؟؟
سلام
١- یه تُک پا برو دانشکاه سوال کن .
٢- مشخصاتت را برای من بفرست تا در سایت ببینم.
احتمالا قبول نشده ای ولی باز هم برو سوال کن .
من جزوات علوم تحقیقات رو ندارم.میخوام جزوات ... یا درسنامه ی جامع رو واسه ارشد ازاد بخونم؟؟به نظرتون کدوم بهم بهتر نتیجه میده؟ایا بدون جزوات علوم تحقیقات تو این مدته کم میتونم تهران قبول شم؟
سلام
ایمیلت را درست ننوشته ای.
نه این جزوات کافی نیست . باید علوم تحقیقات را بخوانی.
با سلام خانم بهمنش عزیز من دانشجو ترم ۳کارشناسی ناپیوسته علوم وتحقیقاتم یک سال دیگه درس من تمام میشه میخوام از حالا امادگی پیدا کنم بعضی از درسها رو که تو کنکور ارشد میاد رو نخوندیم چون ناپیوسته بودیم در چارت نبود مثل زبان ۰میکروب خواهش میکنم راهنماییم کنید ارشد هم میخوام علوم تحقیقات بخونم یا شماره ای بدید که مستقیم با شما صحبت کرد ممنون
سلام
١٦-١١ -٠٩٣٧٣٠٣٠٨٣٧
سلام
از ١١ تا ١٦ با شماره ٠٩٣٧٣٠٣٠٨٣٧ تماس بگیر.
با سلام. من ترم6 هستمو میخوام از همین الان واسه کنکور سال بعد اماده شم. ولی مشکل اینجاس که دقیقا نمیدونم باید چیکار کنم. اگه میشه یه راهنمایی کلی بکنین منو.مرسی
سلام
اطلاعات کامل از خودت بنویس.
سلام استاد مهربانم.اواسط بهمن براتون 2تا پیغام گذاشتم اما امروز که 25بهمنه هنوز خبری از جواب نیست گفتم همه دنیا که ما رو ندیدن واز همه مهمتر سازمان سنجش محترمامانکنه شماهم دیگه منو نمیبینید؟اگراینطوره ونامه هام شمارو اذیت میکنه ووقتتونو میگیره بهم بگیدامامن همیشه دانش اموز شماباقی میمونمدارم ازحالازبان میخونم چون شماگفتینخیلی کندپیش میرم اما صبوری میکنم چون شماگفتیناماباجواب ندادن ازمن نخواهید از شماخداحافظی کنم چون دوستتون دارماینو من گفتمنه که فکرکنیدشماگفتین
سلام
ادرس ایمیلت اشتباه است . لطفا درستش را قرار بده .
من که تلفنی باهات صحبت کردم انهم پشت فرمان !!!
آلبومینها محلول در اب هستند .بر اثر گرما منعقد می شوند. مثال و منشا: اووالبومین (تخم مرغ ) لاکتالبومین (شیر)
گلوبولینها نامحلول در اب بوده و بر اثر گرما منعقد می شوند .مثال و منشا: اِدِستین ( گندم ) توبرین ( سیب زمینی )
گلوتلینها نامحلول در اب و نمکهای خنثی ، بر اثر گرما منعقد می شوند .مثال و منشا: گلوتنین ( گندم ) اوریزین ( برنج )
پرولامینها مانند گلوتلینها هستند ولی در الکل ٨٠٪-٧٠محلولند.مثال و منشا: گلیادین ( گندم ) زیین ( ذرت )
البومینوییدها نامحلولند مکر در اسیدها و قلیاییهای قوی . مثال و منشا: کلاژن ( پوست و استخوان ) الاستین ( سرخرکها و زردپی ها )
در دناتوره شدن پروتیینها ساختمان نوع اول از بین نمی رود !
در خصوص جذب آهن در بدن ، ویتامین ث همسو عمل می کند .
تغییر ماهیت در پروتیینها:
تغییر ماهیت پروتیینها در فرایند ، نکهداری و خواص مصرف نهایی غذا اهمیت دارد . تغییر ماهیت را ممکن است به صورت تغییر ساختار دوم ، سوم یا جهارم مولکول بروتیین که فراگیرنده شکستن پیوند کووالانسی نیست ، تعریف کرد.
بنابراین تغییر ماهیت فرایندی است که طی ان بیوندهای هیدروزنی ، برهمکنشهای ابگریزی و اتصالهای نمکی شکسته می شوند و چین خوردکی پروتیین باز می شود .
منتظر جواب شما هستم.
سلام
عزیزم برای تعیین وقت مشاوره به شماره ٠٩٣٧٣٠٣٠٨٣٧ تلفن بزن.