ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
آلبومینها محلول در اب هستند .بر اثر گرما منعقد می شوند. مثال و منشا: اووالبومین (تخم مرغ ) لاکتالبومین (شیر)
گلوبولینها نامحلول در اب بوده و بر اثر گرما منعقد می شوند .مثال و منشا: اِدِستین ( گندم ) توبرین ( سیب زمینی )
گلوتلینها نامحلول در اب و نمکهای خنثی ، بر اثر گرما منعقد می شوند .مثال و منشا: گلوتنین ( گندم ) اوریزین ( برنج )
پرولامینها مانند گلوتلینها هستند ولی در الکل ٨٠٪-٧٠محلولند.مثال و منشا: گلیادین ( گندم ) زیین ( ذرت )
البومینوییدها نامحلولند مکر در اسیدها و قلیاییهای قوی . مثال و منشا: کلاژن ( پوست و استخوان ) الاستین ( سرخرکها و زردپی ها )
در دناتوره شدن پروتیینها ساختمان نوع اول از بین نمی رود !
در خصوص جذب آهن در بدن ، ویتامین ث همسو عمل می کند .