در پایان از زحمات و مشاوره های بی دریغ شما ممنونم...موفق و پیروز باشید
سلام
تبریک می کویم . فراموش کرده ام . برایت می فرستم .
سلام خانم بهمنش گل. فریبا هستم. تبریز قبول شدم. شما خیلی واسم زحمت کشیدین. همش به خاطر جزوه های شما بود. مدیون شما هستم ولی از این به بعد میخوام واسه دکترا از همین الان تلاش کنم فقط با مشاوره ها و جزوه های شما. دوستون دارم.
سلام
تبریک می گویم .
ان شا الله دکتری هم قبول می شوی .
سلام چرا جاوب من را نمیدهید
سلام این اولین نامه ای است که از شما دریافت کرده ام !
راستش من تا امروز(91/10/1)تمام درسامو یک دور خوندم به جز ریاضیو زبان که تقریبا از هر کدوم یک سومش مونده (از جزوه های... استفاده کردم)ولی خیلی نا امیدم احساس میکنم مطالبیو که خوندم از یادم رفتهو وقتم برایه مرور خیلی کمه با اینکه از همه ی مطالبم نکته برداری کردم اما احساس میکنم با وقتی که دارم نکته هام نه تنها به دردم نمیخوره حتی باعث شده وقتمم گرفته بشه!خیلی استرس دارم و نمیدونم چه کا باید بکنم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام
کجا زندکی می کنی ؟
سلام تراز من 5400 هستش تکمیل طرفیت مرحله اول شیمی مواد غذایی دامغان قبول شدم نرفتم حالا تبریز زدم به نظرتون قبول میشم واسم مهمه.
سلام
معلوم نیست.شما که نمی خواستی بروی جرا شانس یک نفر دیکه را از بین بردی ؟
نکنید بجه ها !
سلام خانم بهمنش من امسال آزمون ارشد صنایع غذایی با تراز5658رتبه 68 شهرقدس راآوردم میخواستم بدونم چقدر احتمال داره که تو تکمیل ظرفیت مرحله دوم تکنولوژی ورامین راقبول بشم؟
سلام
٥٠٪
سلام استادچرالطفادیرجواب میدین
چندباری باهاتون تماس گرفتم گوشی جواب داده نشد
براتونم پیام میذارم باید یکماه بعدمنتظرباشم البته بی احترامی نباشه
بقولا ما که طلبکارتون نیستیم اماواقعا راهنماییهاتونو دوست داریم.ببخشیداستاد 1.بهترین کتابی رو که برای دروس قند وروغن سراسری پیشنهادمیکنین چیه 2.جزوات خودتون برای سزاسری واسه این دو درس چند میشه
لطفااینجاجواب بدین میام سرمیزنم
سلام
تلفن از ساعت ١١ تا ١٦ هر روز .حتما صبح زود تماس گرفته ای .
جزوه ی به درد بخور و نمونه سوال تالیفی در این دو درس دارم . تلفن بزن .
سلام و خسته نباشید خانم بهمنش.وبلاگتون خیلی مفیده،جواب خیلی از سوالایی که برام پیش اومده بود رو توی وبلاگ شما پیدا کردم.بابت سوالهای نمونه هم واقعأ متشکرم! چند تا سوال دارم که اگه جوابمو بدید خیلی خوشحال و ممنون میشم. سلام و خسته نباشید خانم بهمنش.وبلاگتون خیلی مفیده،جواب خیلی از سوالایی که برام پیش اومده بود رو توی وبلاگ شما پیدا کردم.بابت سوالهای نمونه هم واقعأ متشکرم! چند تا سوال دارم که اگه جوابمو بدید خیلی خوشحال و ممنون میشم.؟سوال دیگه اینکه تا چه رتبه ای شبانه دانشگاه تهران میشه قبول شد؟یکی از دوستام میگفت حتی تا رتبه پنجاه شصت هم پارسال شبانه دانشگاه تهران قبول شدن! بنظر شما همچین چیزی ممکنه؟!
سلام
ممنونم
کتابی که در دسترس هست بخر و وسواس نداشته باش فقط ١٠٪سوالها تکراریه.
بله من هم شنیده ام .
گنجینه کتاب های الکترونیکی معتبر دانشگاهی رشته صنایع غذایی
برای سفارش کتابهای مورد نیاز خود با شماره ٠٢١٧٧٨٠٩٧٥١تماس حاصل نمایید
ADVANCES IN DEEP FAT FRYING OF FOODS - 2009
ADVANCES IN FRESH-CUT FRUITS AND VEGETABLES PROCESSING - 2011
ADVANCES IN POTATO CHEMISTRY AND TECHNOLOGY - 2009
ALTERNATIVE SWEETENERS – 2001
ANTIMICROBIALS IN FOOD - 2005
ANTIOXIDANTS IN FOOD; PRACTICAL APPLICATIONS – 2001
BAILEY’S INDUSTRIAL; OIL and FAT PRODUCTS; SIXTH EDITION VOLUME 1; EDIBLE OIL AND FAT PRODUCTS: CHEMISTRY, PROPERTIES, AND HEALTH EFFECTS – 2005
BAKING PROBLEMS SOLVED – 2001
BISCUIT, CRACKER AND COOKIE RECIPES FOR THE FOOD INDUSTRY - 2001
BREAD MAKING; IMPROVING QUALITY - 2003
BREAD STALING - 2001
CEREAL PROCESSING TECHNOLOGY - 2001
CHEESE PROBLEM SOLVED - 2007
CHEMICAL AND FUNCTIONAL PROPERITES OF FOOD SACCHARIDES - 2004
CHEMISTRY AND TECHNOLOGY OF SOFT DRINKS AND FRUIT JUICES - 2005
CARBOHYDRATE CHEMISTRY, BIOLOGY AND MEDICAL APPLICATIONS – 2008
COLLOIDS AND INTERFACES WITH SURFACTANTS AND POLYMERS – 2009
COLOR IN FOOD - 2002
COMBINED COMPENDIUM OF FOOD ADDITIVE SPECIFICATIONS – 2006
COMPLEX CARBOHYDRATES IN FOOD - 1999
DAIRY PROCESSING & QUALITY ASSURANCE – 2008
DICTIONARY OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY - 2005
EARLY NUTRITION – 2005
EMERGING TECHNOLOGIES FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY – 2005
EMULSIFIERS IN FOOD TECHNOLOGY - 2004
ESSENTIAL GUIDE TO FOOD ADDITIVES – 2008
ESSENTIALS OF SPORTS NUTRITION – 2002
FAT CRYSTAL NETWORKS
FAT REPLACERS AND THEIR PROPERTIES – 1996
FERMENTED MILKS – 2006
FOOD ADDITIVES DATA BOOK - 2003
FOOD ALLERGY; ADVERSE REACTIONS TO FOOD AND FOOD ADDITIVES – 2003
FOOD ALLERGY - 2010
FOOD ANALYSIS LABORATORY MANUAL – 2010
FOOD CHEMICALS CODEX; 5TH EDITION – 2004
FOOD CHEMICAL RISK ANALYSIS - 1997
FOOD CHEMICAL SAFETY VOLUME 2: ADDITIVES - 2002
FOOD CHEMISTRY – 1996
FOOD COLORANTS: CHEMICAL AND FUNCTIONAL PROPERTIES - 2008
FOOD ADDITIVES DATA BOOK – 2003
FOOD EMULSIFIERS AND THEIR APPLICATIONS - 2008
FOOD EMULSIONS – 2004
FOOD ETHICS – 1996
FOOD FLAVOURS BIOLOGY AND CHEMISTRY – 1997
FOOD IRRADIATION RESEARCH AND TECHNOLOGY -2006
FOOD MATERIALS SCIENCE – 2008
FOOD PACKAGING TECHNOLOGY – 2003
FOOD PRESERVATION TECHNIQUES – 2003
FOOD PROCESSING HANDBOOK - 2006
FOOD PROCESSING PRINCIPLES AND APPLICATIONS – 2004
FOOD PROCESSING TECHNOLOGY – 2000
FOOD PROTEIN ANALYSIS; QUANTITATIVE EFFECTS ON PROCESSING - 2002
FOOD SCIENCE - 2006
FOOD STABILISERS, THICKENERS AND GELLING AGENTS – 2010
FOOD THE CHEMISTRY OF ITS COMPONENTS - 2002
FORMULATION TECHNOLOGY – 2001
FRUIT AND VEGETABLE PROCESSING – 2002
FRYING; IMPROVING QUALITY – 2001
FUNCTIONAL FOOD CARBOHYDRATES - 2007
FUNDAMENTALS OF CHEESE SCIENCE – 2000
GELATINE HANDBOOK - 2006
HANDBOOK OF ANTIOXIDANTS - 2000
HANDBOOK OF DIETARY FIBERS – 2001
HANDBOOK OF DOUGH FERMENTATIONS – 2003
HANDBOOK OF FARM, DAIRY, AND FOOD MACHINERY – 2007
HANDBOOK OF FAT REPLACERS – 1996
HANDBOOK OF FOOD ADDITIVES – 2008
HANDBOOK OF FOOD PRESERVATION - 2007
HANDBOOK OF FROZEN FOOD PACKAGING AND PROCESSING – 2006
HANDBOOK OF FRUITS AND FRUIT PROCESSING – 2006
HANDBOOK OF POULTRY SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 1 – 2010
HANDBOOK OF POULTRY SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 2 – 2010
HANDBOOK OF SPICES, SEASONINGS, AND FLAVORINGS - 2007
HANDBOOK OF VEGETABLE PRESERVATION AND PROCESSING – 2004
HERBS, SPICES AND ESSENTIAL OILS- 2005
HIGH-PRESSURE MICROBIOLOGY – 2008
IMPACT OF POLLUTION ON ANIMAL PRODUCTS – 2008
INDUSTRIAL WASTE TREATMENT HANDBOOK – 2006
INFRARED HEATING FOR FOOD AND AGRICULTURAL PROCESSING - 2011
INGREDIENT INTERACTIONS: EFFECTS ON FOOD QUALITY – 2006
INNOVATIONS IN FOOD PACKAGING – 2005
INULIN-TYPE FRUCTANS: FUNCTIONAL FOOD INGREDIENTS - 2005
IN-PACK PROCESSED FOODS - 2008
MAKING DOUGH - 2004
MANAGING FROZEN FOODS – 2000
MANUFACTURING YOGURT AND FERMENTED MILKS – 2006
MEAT PRODUCTS HANDBOOK - 2006
MEAT SCIENCE AND APPLICATIONS – 2001
MICROBIOLOGY AND TECHNOLOGY OF FERMENTED FOODS - 2006
MICROORGANISMS IN FOOD - 2011
MINIMAL PROCESSING TECHNOLOGIES IN THE FOOD INDUSTRY – 2000
MODIFYING FLAVOUR IN FOOD – 2007
NATURAL COLORANTS FOR FOOD AND NUTRACEUTICAL USES – 2003
NATURAL HISTORY OF SEEDS - 2009
NOVEL MACROMOLECULES IN FOOD SYSTEMS – 2000
NUTRITION IN SPORT – 2000
ORGANIC ACIDS AND FOOD PRESERVATION - 2011
OSMOTIC DEHYDRATION AND VACUUM IMPREGNATION APPLICATIONS IN FOOD- 2001
PAPER AND PAPERBOARD PACKAGING TECHNOLOGY– 2005
PECTINS AND THEIR MANIPULATION - 2002
PERFORMANCE FUNCTIONAL FOODS – 2003
PHYSICAL PRINCIPLES OF FOOD PRESERVATION – 2003
PHYSICAL PROPERTIES OF LIPIDS - 2002
PLASTIC PACKAGING MATERIALS FOR FOOD - 2000
PRACTICAL FOOD MICROBIOLOGY- 2003
PRINCIPLES OF FOOD SANITATION - 2006
RESTAURANT BASICS – 2006
SAFETY EVALUATION OF CERTAIN FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS – 2008
SENSORY EVALUATION PRACTICES - 2004
SENSORY TESTING METHODS - 2005
SNACK FOOD PROCESSING – 2001
SOFT DRINK AND FRUIT JUICE PROBLEMS SOLVED – 2009
SOLVING PROBLEMS IN FOOD ENGINEERING – 2008
SOY APPLICATIONS IN FOOD – 2006
SOYBEANS AS FUNCTIONAL FOODS AND INGREDIENTS – 2004
SOY PROTEIN PRODUCTS CHARACTERISTICS, NUTRITIONAL ASPECTS, AND UTILIZATION – 2001
STARCH IN FOOD - 2004
TEXTURE; A HYDROCOLLOID RECIPE COLLECTION –2008
TOXICOLOGICAL RISK ASSESSMENT OF CHEMICALS; A PRACTICAL GUIDE - 2008
TOXINS IN FOOD - 2005
THE SCIENCE OF CHOCOLATE – 2004
THE CHEMISTRY OF OILS AND FATS – 2004
WATER ACTIVITY IN FOOD – 2007
WATER-SOLUBLE POLYMERS APPLICATION IN FOOD – 2003
WHEY PROCESSING, FUNCTIONALITY AND HEALTH BENEFITS – 2008
YEASTS IN FOOD AND BEVERAGES - 2006
YOGHURT SCIENCE & TECHNOLOGY – 2007