ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
سلام استاد خسته نباشید.شرمنده سوالم این بود که من اگه ارشدرو میکروب غذایی بخونم آیا دردکترا میتونم گرایش بیوتکنولوژی میکروبی یا دارویی بخونم؟چون اصلا به صنایع غذایی علاقه ندارم اما به درس وکارای تحقیقی اونم دررشته های پزشکی خیلی علاقه دارم.باورکنین این علایق وامید به بیوتکنولوژیا باعث شده تا ادامه بدم.اگه هم وارد این رشته بشم قول میدم موفقترین فرد دراین گرایشها باشم.واینکه تصمیم دارم معدل ارشدرو بالای ۱۸ باشم تا به خارج بورسیه بگیرم و دکترا رو خارج ادامه بدم.خواهش میکنم جواب بدین.معدل کارشناسیمم ۱۷/۳۰هست.شرمنده اگه متنم زیادشد.خسته نباشید.
سلام
فعلا جواب سوالت را نمی دانم باید برر سی کنم .
دانمارک ، اتریش و کلا اروبا این رشته ها را برای ارشد دارد . بیوتکنولوزی با میکروبیولوزی ارتباط زیادی دارد مثلا هما نطور که در صمغهای کربوهیدرات خواندید بلی ساکاریدهای خارج سلولی از کبسول باکتریها تولید می شوند مثلا صمغ گزانتان از گزانتوموناس کمبستریس ، دکستران از استوباکتر ، کوردلان از الکالیجنز فکالیس و... تولید می شوند . اینها همه کارهای بیوتکنولوزیستهاست و ارتباط این دو رشته زیاد است و در فوق درس میکروبیولوزی صنعتی راجع به همین هاست .
أکر خیلی علاقه مندی کتاب میکروبیولوزی صنعتی دکتر مرتضوی را مطالعه کن .
جرا أز فوق لیسانس به خارج نمی روی؟
دفترجه آزمون دکترا را بیدا کن و ببین أیا فوق این رشته برای دکترا مورد قبول است یا نه .
هر سال قوانین تغییر می کنند .