ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
آزمون ارشد ۹۱ معدل موثر:۷۸/۱۵
نمره به درصد | نام درس |
سفید | زبان عمومی وتخصصی |
سفید | ریاضیات |
62/67 | شیمی موادغذایی |
65/33 | میکروبیولوژی موادغذایی |
57/04 | تکنولوژی موادغذایی |
77/33 | اصول طراحی کارخانجات ومهندسی صنایع غذایی |
رتبه:۶۹
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آزمون ارشد۹۰ معدل موثر: ۷۸/۱۵
سفید | زبان عمومی وتخصصی |
سفید | ریاضیات |
41/33 | شیمی موادغذایی |
11/11 | میکروبیولوژی موادغذایی |
37/78 | تکنولوژی موادغذایی |
28/00 | اصول طراحی کارخانجات ومهندسی صنایع غذایی |
رتبه کل داوطلب:۹۶۳
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کارنامه سال ۸۹ معدل موثر:۰۱/۱۷
نمره به درصد | نام درس |
-6/66 | زبان عمومی وتخصصی |
6/67 | ریاضیات |
9/33 | شیمی موادغذائی |
40/00 | میکروبیولوژی موادغذائی |
18/18 | تکنولوژی موادغذائی |
44/00 | اصول طراحی کارخانجات ومهندسی صنایع غذایی |
رتبه:۱۱۵۹