سلام/
من دانشجوی ترم ۴ صنایع غذایی ام برای ارشدم خیلی نگرانم هنوز هیچی شروع نکردم نمیدونم چکار کنم از کی شروع به خوندن کنم.
تصمیم دارم از تابستون شروع کنم.نمیخوام وقت رو از دست بدم.خواهشا کمکم کنید ممنون
سلام عزیزم
کجا درس می خوانی؟
کسانی که می توانند مشاغل مورد نظر را اخذ نمایند :
کلیه دانشجویان عزیز رشته ی صنایع غذایی به جز دانشجویان سال اول
در مقاطع کاردانی - کارشناسی - کارشناسی ارشد
کلیه ی دانشگاهها اعم از سراسری - ازاد - علمی کاربردی
ظرفیت برای شهرهای ارومیه - شهریار - شیراز - اصفهان - قوجان تکمیل کردید .
جنسیت :
کارکرد مهم است و جنسیت ملاک نیست
تواناییهای مورد نیاز :
صداقت
ادب
روابط عمومی بسیار بالا
عدم خجالتی بودن
اعتقاد به اینکه کار عار نیست
توانایی دریافت و ارسال إیمیل
ساعت کار :
در اختیار خودتان حداقل روزی دو ساعت
-حتی أوقات فراغت بین کلاس های دانشکاه
محل کار :
أستان و شهر محل تحصیل خودتان
حقوق :
حد اقل و برای کم کار ترین افراد دو میلیون تؤمان در سال
جه کسانی مراجعه نکنند:
کسانی که قصد کار ندارند و برای سر و کوش اب دادن می خواهند مراجعه کنند.
مدارک :
مشخصات شناسنامه ای +عکس (برسنلی یا باحجات نباشد مهم نیست فقط می خواهم قیافه تان را ببینم.)
ادرس و تلفن (هم ثابت هم همراه)
معدل ( کم یا زیادش مهم نیست)
همه ارسال شود به :ostadgroup@yahoo.com
در این زمینه تلفن نزنید لطفاً. ممنون
سلام روزتون بخیر،من رشته صنایع غذایی هستم ودامطلب ارشد آزاد میخواستم اگه ممکنه تراز دانشگاههای آزاد رو به من بگید من یه سری ارشد سراسری رو دادم و منابع اون رو دارم حالا نمیدونم برای ازاد چطور بخونم وسطح قبولی دانشگاههای آزاد چطور هست؟
سلام عزیزم
کارنامه ها در وبلاک موجود است .
جزوه های علوم و تحقیقات را باید بخوانی.
کنکور ازاد و سراسری این رشته هیج ربطی به هم ندارند .
اسمت جقدر عجیب است !!!!
فریبا خانم
حتماً به شماره دفتر تلفن بزن .
٤ شماره اخر کارتت رو هم بده .
سلام
عزیزان من
دوباره می توانید مطالب و سؤالات خود را در قسمت صندوق بستی بفرستید .
حمید رضا جان این هم سیال نیوتنی:
سیال نیوتنی (نامیده شده پس از ایزاک نیوتن)، سیالی است مانند آب که رابطه تنش و نرخ کرنش برشی آن خطی است و از مبدأ مختصات میگذرد، یعنی:
که در آن:
میباشند. بنابر تعریف گرانروی یک سیال نیوتنی مستقل از نیروی وارده بر آن است، اگر چه میتواند تابعی از دما، فشار و ترکیب شیمیایی (برای موادی که خالص نیستند) باشد.
بجه های عزیزم
امیدوارم در ایام عید حسابی درس خوانده باشید.
عید هم تمام شد .
یکی دو ماه باقی مانده را هم حسابی درس بخوانید .
٣٠ فروردین برایتان یک آزمون در وب قرار می دهم .
سمیرا جان فشار بخار این است :
به سهمی از فشار کلی در بالای سطح مایع که توسط مولکولهایبخار مایع تأمین میشود، فشارْ بخارِ مایع گفته میشود. فشار بخار همچنین با عنوانهای فشارْ بخارِ تعادل و فشارْ بخارِ اشباعیاد میشود.رتبه اول مال دانشجو شما و دومی مال دوست خودم که کارنامشو من دیدم در ضمن کاشکی به سوالات که من اوایل عید فرستادم پاسخ میدادید. میانگین رتبه 100-150چند میشه ممنون
سلام عزیزم
کارنامه ی دوم درصدهایش تقریبی است .
بسرم کسانی که بین ١٥٠ - ١٠٠ می شوند درصدهایشان بالای ٥٠ و بیشتر بالای ٦٠ است .
سلا م. من ترم اخر مدیریت هستم. سال بعد میخوام ارشد تبریز قبول شم .دقیقا چه کتابهایی باید بخونم و چقدر وقت لازم دارم؟
سلام
عزیزم این وب مخصوص صنایع غذایی است .
برای رشته ی مدیریت باید به مشاور رشته ی خودت مراجعه کنی .