ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
ولی کلید سوالها که اومد گزینه 1 صحیحه!!!!!!!!!
سلام عزیزم
در کتاب دمان هم آمده اکسیداسیون ویسکوزیته را کاهش و شفافیت خمیر را افزایش می دهد.
ایجاد اتصالات عرضی مانع از تجزیه کرانولهای بخته شده متورم می شود در نتیجه ویسکوزیته بالا باقی می ماند.
ولی به طور کلی بی خیال شو کنکور دادی تمام شد رفت ! خودت را فرسوده ننما !!!
در مورد سوال دوم هم با یک دلیل محکمه بسند برو سازمان مرکزی (البته زودتر)ببین جی می شه.