کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی

این سوال 67 شیمی مواد کنکور سراسری امسال بود 
برای افزایش شفشفیت خمیر نشاسته از  کدام واکنش استفاده می شود؟ 1_ایجاد پیوند جانبی    2_اکسید کردن    3_اتری کردن   4_استری کردن 
تو کتاب فاطمی متن کتاب نوشته اکسید کردن با هیپو کلرید سدیم منجر به کاهش وسکوزیته و افزایش شفافیت خمیر نشاسته می شه .

ولی کلید سوالها که اومد گزینه 1 صحیحه!!!!!!!!!


یه سوال دیگه هم داشتم من ارشد آزاد ثبت نام نکردم 
ولی  از طریق سازمان مرکزی ۱ هفته قبل از کنکور می شه ثبت نام کرد 
واقعا امکانش هست؟ ممنون می شم راهنماییم کنید 
خیلی ماهید به خدا این قدر  بچه ها را دوست دارید



سلام عزیزم

در کتاب دمان هم آمده اکسیداسیون ویسکوزیته را کاهش و شفافیت خمیر را افزایش می دهد.

ایجاد اتصالات عرضی مانع از تجزیه کرانولهای بخته شده متورم می شود در نتیجه ویسکوزیته بالا باقی می ماند.



ولی به طور کلی بی خیال شو کنکور دادی تمام شد رفت ! خودت را فرسوده ننما !!!

در مورد سوال دوم هم با یک دلیل محکمه بسند برو سازمان مرکزی (البته زودتر)ببین جی می شه.