ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
خانم بهمنش سلام.
فرمودید تماس بگیر،گرفتم،اما از بس قطع شد نتونستم آنچنان که باید راهنمایی بگیرم.
من واقعا به کمکتان نیاز دارم برای انتخاب اینکه امسال هم صنایع غذایی شرکت کنم یا نه؟
بعد از 18 سال تحصیل تازه متوجه شده ام که روش مطالعه من درست نیست،آیا برای این موضوع هم برنامه ای دارید؟در ضمن بخش آب رافقط ازبین سه درس ریاضی و میکروب و شیمی آب،تا کنون خوانده ام.
لطفا برنامه ای برای من تا شروع فعالیت سایت ایمیل کنید همین طور نحوه مطالعه.
آیا کتاب های:روغن فرشته مالک- نگهداری و شیمی فاطمی-کنسرو پایان-لبنیات مرتضوی-مهندسی توکلی و رضوی-غلات پایان نشر پردازش-نگهداری فرجی-جلد 1 میکروب مدرن جی-گامی به سوی ارشد ها-درسنامه-ریاضیات جامع صنایع غذایی-جزوات کامل پارسه-را دارم کدام یک از این منابع مود قبول شماست؟اگر میشه ایمیل جواب بدید.
فک می کنم زیاد شد.پیش پیش عذر خواهی و تشکر می کنم
یک هفته دیگر صبر کن .
همه چیزهایی که لازم داری در سایت هست . نامه ها زیاد است و فرصت نمی کنم با این روش برنامه ریزی کنم و ایمیل بزنم .
کربوهیدرات را شروع کن . بخش باکتریهای میکروبیولوژی را هم شروع کن .
زیر کتابهایی که خط کشیده ام مناسبند .
باز هم از ذیق وقت عذرخواهی می کنم .