ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
خسته نباشید.
من باید سال 91 در آزمون سراسری شرکت کنم(الآن سال سوم هستم) میخواستم بدونم که برای قبول شدن در رشته دندانپزشکی و صنایع غذایی باید چه درصدایی بزنم چند نفر میگیرن اصلا چه جوریه چون من هیچی نمیدونم خواهشا من رو راهنمایی کنید.
در ضمن من(فکر کنم) گلابی نرسیده نیستم و معدلم 18.30 هست.
ببین اینجا چی داریم ! یه دوست تازه ی زیر ۱۸ سال !!!
عزیزم ما مشاور کسانی هستیم که لیسانسشون رو گرفتند و می خواهند فوق لیسانس شرکت کنند .
درصدهایی که برای قبول شدن در کنکور لیسانس لازم است را می توانی از " کانون فرهنگی آموزش " بگیری . زیر پل سید خندان .
اما می تونم بهت بگم که کلاْ تکلیف خودت را روشن کن ! صنایع غذایی با دندانپزشکی خیلی فرق مکوله !
شیمی باید خوب بلد باشی و زیاد به زیست شناسی و زمین شناسی کاری نداره و اصولاْ رشته ی سختیه !
پنیر / کره /خامه / ماکارونی / سس /مربا /... همگی ساخته و پرداخته کارخانه های صنایع غذایی هستند و اگر در این رشته بخواهی کار کنی باید بروی در کارخانه و بر تولید این جور چیزها نظارت کنی و حتی می توانی فرمول تهیه کنی و محصول غذایی جدید بسازی .
اگر صنایع غذایی قبول شدی از همون ترم یک بیا تا بگم چیکار کنی که یک ضرب تا دکترا بری .