ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
1- گاز خروجی از کوره های آهک با کدامیک از سوختهای زیر دارای بیشترین درصد CO2 می باشند ؟
الف- گاز طبیعی ب- مازوت ج- نفت د- کک
۲- در چه مواقعی کربنات سدیم به شربت چغندر در خط تولید شکر اضافه می شود ؟
الف- افزودن در هیچ مورد توصیه نمی شود ب- افزودن در تمام موارد ضروری است
ج- زمانی که قلیاییت طبیعی شربت کم است د- زمانی که قلیاییت طبیعی شربت زیاد نیست
۳- در کدام یک از انواع دیفوزیون گرم کردن اختصاصاً به کمک ژاکتهای بخار تامین می شود ؟
الف- Buckau wolf ب-R.T ج-B.M.A د-D.D.S
۴- در ارزیابی کیفیت خلال طول 100 گرم خلال ، با چه مشخصه ای تعریف می شود ؟
الف- عدد سوئدی ب- عدد سیلین ج- عدد موسی د- عدد سوتیراژ
۵- فیلتر خلاء در کدامیک از بخشهای زیر در تکنولوژی قند غالباً به کار می رود ؟
الف- خروجی دکانتور ب- خروجی اشباع 2
ج- خروجی شربت دیفوزیون د- خروجی آهک خور مقدماتی
پاسخ در ادامه مطلب
1- د
۲- ج
۳- د
۴- ب
۵- الف