ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
اینها هم یک سری سوال پایان ترم بسته بندی از دانشگاه دامغان !
چه می کنه این استاد جعفر پور !!!
1-در مورد بسته های چروک پذیر (شیرینک Shrink) چه می دانید ؟(1 نمره)
2- در مورد دربهای خاردار ،سوئینگ استاپر و دربهای تاجی شکل ظروف شیشه ای چه میدانید؟
(۱/۵ نمره)
3-ورق Tin plate (TP) چیست؟(75/0 نمره)
4-پسیویشن passivation چیست؟(75/0 نمره)
5-سه مورد از مزایای قوطی فلزی را برای بسته بندی مواد غذایی ذکر کنید.(5/1 نمره)
6-کاغذ پوستی(پارشمینه ) چه نوع کاغذی است؟(1 نمره)
7- چهار مورد از مزایای پلاستیکها را در صنعت بسته بندی قید فرمایید.(1 نمره)
8-واژه ترموست و ترموپلاستیک به چه پلاستیکهایی اطلاق میشود؟(2 نمره)
9-روش قالب گیری تزریقی برای ساخت ظروف پلاستیکی سخت را شرح دهید.(1 نمره)
10-عملکرد ماشین تویست رپTwist wrap)) را تشریح فرمایید.( 1 نمره)
11-دو مورد از مزایای بسته بندی اسپتیک را نام ببرید(1 نمره)
12- محصول peanut butter حاصل از خمیر بادام زمینی برای میان وعده یا صبحانه به نام تهیه شده است چه نوع بسته بندی از نظر شکل ،جنس، رنگ با توجه به فیزیک محصول ،
جنبه های محافظتی ،قیمت تمام شده ، گروه هدف مصرف و... در نظر دارید؟(5/1 نمره)
نمونه سوال میان ترم
1- محصول peanut butter حاصل از خمیر بادام زمینی برای میان وعده یا صبحانه به نام تهیه شده است چه نوع بسته بندی از نظر شکل ،جنس، رنگ با توجه به فیزیک محصول ،جنبه های محافظتی ،قیمت تمام شده ، گروه هدف مصرف و... در نظر دارید؟( 5 نمره)
2- درمورد Edible films چه میدانید ؟ چند مثال ملموس قید فرمایید.(3 نمره)
3-دربهای crown cork را با دربهای Swing stopper و همینطور
دربهای External screw caps را با دربهای Rolled on مقایسه فرمایید نحوه هرمتیک بودن این چهار در پوش را نسبت به هم مقایسه کنید .(4 نمره)
4- از نقایص شیشهcracks و wavy Bottle را از نظر اجرای HACCPمقایسه کرده وانواع check را قید نمایید .(4 نمره)
5-کاغذ چوبهای نرم و سخت را از نظر روش تولید نوع کاغذ و استحکام مقایسه نمایید و کاغذ کرافت را از نظر کاربری چوب مورد استفاده و روش فرایند شرح دهید(4 نمره)
( منبع وبلاگ استاد جعفر پور )