ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
این هم درصدهای یک دانشجوی عالی و درس خوان در کنکور سراسری کارشناسی ارشد صنایع غذایی ۸۹ .
بچه ها امسال رقابت کنکور بسیار شدید بود . درصدهای این دوست عزیز من نشان می دهد که وی با تکیه بر دانش خود در کنکور شرکت کرده و آن چه را که اموخته بوده ارائه کرده است . ای کاش زودتر با من اشنا می شد تا روشی را به او آموزش می دادم که بدون درس خواندن هم زبان و هم ریاضی حداقل سه درصد بزند .
تکنولوژی هم فکر می کنم بیشتر از یک سوم تستها را بلد بوده و اینطور حدس می زنم که نمره منفی زیاد گرفته است .
درصدهای رتبه ۴۳۱۳ را که قبلاْ منتشر کرده ام یک بار دیگر مرور کنید . اگر به خاطر داشته او با اینکه اصلاْ درس نخوانده بود و درصدهایش هم این نکته را نشان می داد ریاضی و زبان ۲۲/۲ زده بود !!!!
این همان روش ها و تکنیکهای تست زنی است . شاید به خود بگویید که ۲۲/ ۲درصد با صفر مگر چقدر فرق دارد ولی من به شما می گویم که اگر صفر بزنید بهتر از آن است که سفید در کارنامه درج شود !!! چگونه ؟
ببینید اگر شما یک تست را درست بزنید و سه تست را غلط بزنید -۰- درصد می گیرید که این صفر خودش یک تراز دارد اما سفید هیچ ترازی ندارد و ریاضی و زبان دو درسی هستند که اغلب بچه ها در آن مشکل دارند . تکنولوژی - شیمی - میکروبیولوژی را همه می خوانند ولی کمتر کسی حریف ریاضی و زبان می شود بنابراین دو دهم درصد ریاضی هم رتبه شما را کاملاْ جابجا می کند چه برسد به ۲۲/۲ درصد ! یعنی این دو درس واقعاْ تراز شما را به طور معجزه آسایی بالا می برند .
من شاگردی داشتم که در همه علوم صنایع غذایی استاد شده بود و زبان را هم رسماْ تدریس می کرد . اما من خودم و او را کشتم تا یک ماتریس و یک کمی حد یاد بگیرد تا فقط ۱۰٪ ریاضی جواب بدهد اما زیر بار نرفت و ریاضی را سفید گذاشت و با رتبه ۴۸ شبانه دانشگاه تهران قبول شد در حالی که اگر فقط دو تا تست ریاضی حل می کرد و حداقل ۱۰-۹ درصد ریاضی می زد مطمئنم که روزانه قبول می شد .
نتیجه در سهمیه آزاد | آخرین رتبه مجاز در سهمیه | رتبه داوطلب بدون سهمیه | رتبه داوطلب در سهمیه | نمره کل | گرایش |
مجاز | 803 | ۶۱۳ | ۵۳۹۱ |
لطفاْ شما هم درصدهای خود را برای عبرت دیگران بفرستید . من آن را بدون نام منتشر می کنم .
نمره به درصد | نام درس |
سفید | زبان عمومی وتخصصی |
۱/۱۱ | ریاضیات |
۴۹/۳۳ | شیمی موادغذائی |
۴۰/۰۰ | میکروبیولوژی موادغذائی |
۳۳/۳۳ | تکنولوژی موادغذائی |
۴۰/۰۰ | اصول طراحی کارخانجات ومهندسی صنایع غذایی |