ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
این هم درصدهای یک دانشجوی سال چهارم دانشگاه آزاد اسلامی :
نتیجه در سهمیه آزاد | آخرین رتبه مجاز در سهمیه | رتبه داوطلب بدون سهمیه | رتبه داوطلب در سهمیه | نمره کل | گرایش |
غیر مجاز | 803 | ۱۳۳۸ |
لطفاْ شما هم درصدهای خود را برای عبرت دیگران بفرستید . من آن را بدون نام منتشر می کنم .
نمره به درصد | نام درس |
۷/۸ | زبان عمومی وتخصصی |
۲/۲ | ریاضیات |
۲۲ | شیمی موادغذائی |
۲۸ | میکروبیولوژی موادغذائی |
۲۵ | تکنولوژی موادغذائی |
۱۸ | اصول طراحی کارخانجات ومهندسی صنایع غذایی |
این هم درصدهای یک فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی :
نتیجه در سهمیه آزاد | آخرین رتبه مجاز در سهمیه | رتبه داوطلب بدون سهمیه | رتبه داوطلب در سهمیه | نمره کل | گرایش |
غیر مجاز | 803 | ۱۳۰۳ |
نمره به درصد | نام درس |
۲۰ | زبان عمومی وتخصصی |
-۰- | ریاضیات |
۴۳ | شیمی موادغذائی |
۳۵ | میکروبیولوژی موادغذائی |
۱۰ | تکنولوژی موادغذائی |
۲۰ | اصول طراحی کارخانجات ومهندسی صنایع غذایی |