|
|
| مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی - ساغر |
|
متن نامهسلام من دانشجوی ارشد هستم و اساتید موضوع ویژگی کشکهای ایرانی نسبت به باقی مناطق داده اند اما نتوانستم منابع خوبی پیدا کنم میشد من را راهنمایی کنید .باتشکر سلام متنی را برایت در ادامه مطلب قرار داده ام. از این متن می توانی لغات تخصصی مورد نیازت را پیدا کنی. أکر باز هم مشکل داشتی تماس تلفنی برقرار کن . For places in Iran, see Kashk, Iran. "Kishk" redirects here. For the Egyptian teacher, see Abd al-Hamid Kishk. Kashk (Persian: کشک), keshk, kishk, kishikor chortan (Armenian: չորթան chortan, from Armenian: չոր - dried and Armenian:թան - tahn) is a large family of foods found in Armenian, Iranian, Lebanese,Palestinian, and Syrian cuisines. There are three main kinds of food with this name: foods based on curdled milk products likeyogurt or cheese; foods based on barleybroth, bread, or flour; and foods based oncereals combined with curdled milk. InTurkish and Greek cuisine, there are closely related foods called tarhana or trahana.
|